Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Måndag Mån 8 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Idag 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Fredag Fre 5 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Söndag Sön 21 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Torsdagshockey i Gavlerinken

22 januari 2019 12:30
Herr

Ta med kollegorna eller vännerna och se hockey, lyssna på livemusik eller delta i vår hockey-quiz! Till den här matchen har vi specialerbjudande på after work-buffén i vår populära Skybar.


Torsdag 24 januari gästas Brynäs IF av HV71 i Gavlerinken Arena, matchstart 19.00.

Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar, denna kväll underhåller Jens Päijäärvi. Till den här matchen har vi specialerbjudande på after work-buffén i Skybar. Du äter den för bara 79 kronor. Kalasläge att passa på att besöka och äta gott på Gävles bästa mötesplats!

Köp dina biljetter här >>>

Guld-quiz i Skybar

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i vår populära Skybar! Denna match är det Guld-quiz i vår Skybar kl. 18.00. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen och var med och tävla om biljetter till nästa hemmamatch!

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Legends Night Lördag 26 januari

Legends night i Gavlerinken. Ett stort gäng av våra största profiler från den härliga Brynäshistorien gästar oss under kvällen. Höjdpunkten är förstås att Lars-Göran Nilsson, "Virvelvinden från Vuollerim", hyllas för att ha blivit invald i svensk hockeys Hall of Fame.

Läs mer här >>>

Dessutom kommer legendaren inom hela Hockeysverige och rentav världen, Börje Salming, att vara på plats i Gavlerinken och intervjuas i entréhallen innan nedsläpp. Hela laguppställningen av legendarer kommer att presenteras på Brynas.se under veckan.

Vi har även famileerbjudande till den här matchen.

Köp vårt nya, uppgraderade, erbjudande här! >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!