• Huvudsponsorer

Torsdagshockey i Gavlerinken

22 januari 2019 12:30
Herr

Ta med kollegorna eller vännerna och se hockey, lyssna på livemusik eller delta i vår hockey-quiz! Till den här matchen har vi specialerbjudande på after work-buffén i vår populära Skybar.


Torsdag 24 januari gästas Brynäs IF av HV71 i Gavlerinken Arena, matchstart 19.00.

Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar, denna kväll underhåller Jens Päijäärvi. Till den här matchen har vi specialerbjudande på after work-buffén i Skybar. Du äter den för bara 79 kronor. Kalasläge att passa på att besöka och äta gott på Gävles bästa mötesplats!

Köp dina biljetter här >>>

Guld-quiz i Skybar

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i vår populära Skybar! Denna match är det Guld-quiz i vår Skybar kl. 18.00. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen och var med och tävla om biljetter till nästa hemmamatch!

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Legends Night Lördag 26 januari

Legends night i Gavlerinken. Ett stort gäng av våra största profiler från den härliga Brynäshistorien gästar oss under kvällen. Höjdpunkten är förstås att Lars-Göran Nilsson, "Virvelvinden från Vuollerim", hyllas för att ha blivit invald i svensk hockeys Hall of Fame.

Läs mer här >>>

Dessutom kommer legendaren inom hela Hockeysverige och rentav världen, Börje Salming, att vara på plats i Gavlerinken och intervjuas i entréhallen innan nedsläpp. Hela laguppställningen av legendarer kommer att presenteras på Brynas.se under veckan.

Vi har även famileerbjudande till den här matchen.

Köp vårt nya, uppgraderade, erbjudande här! >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!