Restaurangen

Välkommen till vår stora och mysiga restaurang på våning två.

Här kan du välja mellan tre olika bordsalternativ utifrån just dina preferenser; i restaurangens hjärta, vid ett av de härliga fönsterborden eller ute på terassen direkt i anslutning till pulsen på läktaren och spelet på isen.


Klicka på bilden för att komma till bokningen

Hockeyhöjdaren

Hockeyhöjdaren som återfinns högst uppe i vår arena, är en privat och exklusiv yta för större sällskap (minst 20 personer). Förutom en egen bar har ni även en oslagbar vy över det som sker på isen. 

För att maxa upplevelsen finns möjligheten att skräddarsy ett paket med mat och dryck som passar just dig och ditt sällskap.

För att boka, kontakta 026-544660.

Skybar

På tredje våningen hittar du en av arenans absoluta höjdpunkter. I barens centrum står drygt 200 onumrerade platser dit det är först till kvarn som gäller varje match. Väl där kan du avjuta mat och dryck i direkt anslutning till matchen.

Perfekt för dig som vill göra matchupplevelsen till en fest.

Klicka på bilden för att komma till bokningen

Bistro

Himmelriket för barnfamiljer och den allmänt tacosugne. Ät så mycket du orkar av Sveriges favoriträtt nummer ett.

Här behöver du inte reservera några platser, det är bara komma som du är och hugga in. Önskar du ändå köpa buffébiljetter så kan du göra det som ett tillval när du bokar.

Klicka på bilden för att komma till bokningen

Information

Monitor ERP Arenas restaurang, Skybar och loger öppnar två timmar före matchstart. För övriga besökare öppnar arenan en och en halv timme före match.

Huvudpartners
Officiella Partners