Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Idag 18 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr

Tillsammans skriver vi historia!

Brynäs IF har under senaste säsongerna fått ett stort antal frågor kring möjligheten att som privatperson bidra till föreningens ekonomi och utveckling.
Vi har lyssnat på er och skapat ett helt nytt koncept.
Lyckas vi med det här kommer det vara ett av de största genombrotten i Brynäs IF:s ekonomiska historia.
År, efter år, efter år.

Brynäs IF:s stora supporterkollektiv över hela Sverige är en av föreningens största styrkor och något alldeles unikt. Vi alla har alltid känt och upplevt den alldeles särskilda kraften, men föreningen har inte lyckats tillvara på det ekonomiskt.
När vi Brynäsare fyller Scandinavium i Göteborg, Hovet i Stockholm eller Saab Arena i Linköping så är det främst våra rivaler som vinner på det.
Nu vill vi ge alla som inte kontinuerligt kan besöka Monitor ERP Arena i Gävle (eller som kan, och vill bidra ändå) möjlighet att släppa lös kraften i en riktning så att den gynnar det vårt hjärta bultar för — Brynäs IF, och allt som föreningen gör både på och vid sidan av isen.

Det är upp till oss själva hur stort det kan bli. Blir det 5 000, 10 000 eller rentav 50 000 på en viss summa så kan alla göra matematiken själva.
Potentialen är enorm.
För första gången i föreningens historia har vi ett sätt att ta tillvara på det stora supporterkollektivet som finns i Sverige.

Vi hälsar varmt välkommen till Privatpartner — En del av något större.
När du blir en del av gemenskapen kommer vi förse dig med föreningens djupaste och mest exklusiva information. Tillsammans med dig bereder vi väg för nya upplevelser och minnen för livet.
I dag, i morgon och i framtiden.

Teckna ditt abonnemang genom att klicka här och välja en av de tre nivåerna.

#nuGävlarkörvi