Bild saknas
Lediga jobb

Heltidsanställning

Just nu finns inga lediga heltidstjänster ute för rekrytering. Vill du ändå skicka in en spontanansökan är du välkommen att kontakta [email protected].

Visstidsanställning och ideella uppdrag

Brynäs IF söker ständigt ideella krafter som vill vara med och hjälpa föreningen på olika sätt.

Serveringspersonal

I samband med våra matcher och evenemang i arenan har vi ofta behov av extrapersonal i restaurang, bar och övriga serveringar. Vi har även en välbesökt lunchrestaurang.Vi erbjuder en rolig och fartfylld miljö att arbeta i och söker dig som leverera god service med ett leende på läpparna och har gästupplevelsen i fokus. Söker du som restaurang- och logepersonal ser vi gärna att du har serveringsvana.

Skicka in din intresseanmälan till [email protected].

Kökspersonal

Våra matcher och evenemang lockar varje säsong tiotusentals besökare till vår arena. Vi ämnar alltid att leverera en förstklassig upplevelse till de som kommer hit. Nu söker vi dig som vill bidra till att skapa en god matupplevelse genom extraarbete i vårt restaurangkök.

Du är stresstålig och en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du har erfarenhet. 

Skicka in din intresseanmälan till [email protected].

Entrévärdar

Till våra HA-matcher söker vi nu entrévärdar till våra restaurang- och logegäster. Arbetsuppgiterna inkluderar bland annat att ta emot våra gäster och hänvisa dem till rätt platser. Du är även behjälplig i att hantera biljettfrågor till våra åskådare.

Vi ser att du är en social och lättsam person som klarar av att lösa oförutsedda problem tillsammans med resten av personalen i arenan. Du sprider positiv energi till gäster och kollegor och är serviceminded.

Skicka in din intresseanmälan till [email protected].

Båsfunktionärer

Vi söker dig som vill hjälpa till i sekretariatet under våra matcher. Vi ser att du har intresse för hockey och är van att verka i ett högt tempo. Det är ett plus om du har datorvana.

Skicka din intresseanmälan till [email protected].

Övrigt

Du är välkommen att skicka in ditt CV med personligt brev för en allmän intresseanmälan till [email protected].

Huvudpartners
Officiella Partners