Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Tisdag Tis 4 Januari Jan
Onsdag Ons 5 Januari Jan

En starkare region tillsammans med Länsförsäkringar Gävleborg

25 november 2021 11:00
Brynäs

Med lokal närvaro stärker Länsförsäkringar hela Brynäsregionen.

Tillsammans ger vi En bra start till alla barn och unga.


Sedan 2014 har Länsförsäkringar Gävleborg varit huvudpartner till Brynäs IF.

När vi nu utökar satsningen på den regionala närvaron har Länsförsäkringar Gävleborgs lokalkontor i Ljusdal och Hudiksvall blivit viktiga pusselbitar.

– Partnerskapet med Brynäs IF lutar mot vår vision om ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt. Vi är beslutsamma om att, tillsammans med Brynäs IF och andra starka regionala partners, fortsätta vidareutveckla och förstärka En bra start i hela regionen, säger Per-Ove Bäckström, VD, Länsförsäkringar Gävleborg.

LF-kontoren i Ljusdal och Hudiksvall har varit utgångspunkten för samlingsforum mellan näringsliv, föreningsliv och kommun, som ett led i den triangelsamverkan Brynäs IF och En bra start strävar efter i sin regionala utveckling.

– Genom Brynäs och En bra start skapar vi tillsammans med starka lokala aktörer både lokal och regional nytta och sysselsättning för barn och unga, säger Bäckström.

För Länsförsäkringar Gävleborg är långsiktighet ett självklart ord att använda i sitt arbete. I snart 170 år har företaget funnits och varit engagerade i det lokala. Med närvaro och med närhet till människan vill Länsförsäkringar Gävleborg bidra till att utveckla samhället, inom hela Gävleborg. Det betyder att det alltid ska vara lätt att kontakta företaget, både digitalt och på plats på lokalkontoren i Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Sandviken och i Gävle.

– Vi är ett lokalt och kundägt bolag som genom vår verksamhet vill bidra till ett tryggt och hållbart Gävleborg. För att göra skillnad på lång sikt väljer vi att satsa lite extra på dem som är vårt läns framtid - barn och ungdomar, säger Bäckström.

Länsförsäkringar har inte bara försäkringar för livets alla lägen, utan är också en uppskattad bank och en uppskattad fastighetsförmedling. Som heltäckande aktör inom privat- och företagsekonomi finns Länsförsäkringar Gävleborg med sina kunder genom hela livet. Engagemanget som huvudpartner till Brynäs lägger ett stort fokus på En bra start och arbetet för att skapa en bra vardag och en ännu bättre framtid för samhällets barn och unga. En bra start arbetar för att skapa sammanhang där gemenskap stärker utvecklingen för barn och unga. Med utvecklade samarbeten mellan förening, samhälle och näringsliv bildas starka krafter som bidrar till en hållbar utveckling i hela regionen, från norra Uppland genom Gästrikland och Hälsingland.

– Tillsammans med Brynäs har vi byggt upp en fantastisk verksamhet i Gävle. Den verksamheten vill vi föra ut till flera platser inom vår region. Jag är glad över samarbetet och vad vi gör för våra barn och unga i hela regionen, säger Bäckström. – Med den utökade satsningen i Hälsingland tar vi ytterligare kliv för att skapa en bättre framtid, för alla.

Läs mer om den regionala utvecklingen av En bra start här.