Privatpartnerkväll med sportcheferna – digitalt möte måndag 11 januari klockan 19.00
Publicerad: 2021-01-08
Brynäs
Måndagen 11 januari bjuder vi in Privatpartners på guld- och silvernivå till ett digitalt möte med våra sportchefer Erika Grahm och Michael Sundlöv! Bil en del av något större - bli Privatpartner!

Klicka här för att bli Privatpartner!

I onsdags tog vi vår fjärde raka seger i SDHL när vi vann mot Djurgården med 5-0. Lara Stalder gjorde fyra (2+2) poäng och leder poängligan med 67 (24+43) poäng på 27 matcher. Att jämföra med fjolårsnoteringen på 71 (42+29) på 36 matcher, då hon också vann Guldhjälmen som ligans MVP. Med sitt poängsnitt på 2,48 PPG så är hon på god väg att slå nytt poängrekord i SDHL (nuvarande rekord innehar Michelle Karvinen som gjorde 79 (37+42) poäng för Luleå säsongen 2015/16).

I SHL kommer vi närmast från en bortaseger mot Linköping. En riktigt skön vinst med tanke på tisdagens Oskarshamnsmatch. Efter jul har vi spelat fem matcher där vi tagit totalt nio av 15 möjliga poäng. Jakten fortsätter och vi har närmat oss lagen ovanför i tabellen. Nästa match i SHL är imorgon, lördag, när vi tar emot Djurgården hemma i Monitor ERP Arena. För SDHL-lagets del är nästa match kommande torsdag hemma mot SDE.

Sportcheferna i både SHL och SDHL

Kort innan jul hade vi en planerad sportchefsträff som tyvärr blev uppskjuten. Men nu är det äntligen dags!

Kommande måndag, 11 januari, bjuder vi in Privatpartners på guld- och silvernivå till en digital träff med våra sportchefer. Michael Sundlöv har ni mött i den här formen tidigare. Denna gång får ni i denna form även för första gången möta damansvariga Erika Grahm.

Schema

19.00) Erika Grahm

19.30) Michael Sundlöv

Så ansluter du

Precis som vid tidigare möten kommer du att få möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra sportchefer. Här får du som deltagare i mötet – om du önskar – ta en aktiv roll och ställa dina frågor antingen i skrift via chattfunktionen eller ansikte mot ansikte genom videosamtalet.

Vilka frågor du vill ställa är helt upp till dig (inom rimlig vett och etikett). Det kan exempelvis handla om hur Erika och Michael ser på situationen med covid-19, uppskjutna matcher, tabelläget, hur förtroendet är för våra ledare eller hur spelarmarknaden ser ut för både SHL och SDHL. Bara fantasin – och intresset – sätter gränserna.

Sportchefsträffen kommer precis som tidigare träffar samt årsmötet att hållas via verktyget Zoom. Du behöver inte ladda ned någon programvara utan får en personlig länk här via mejlen och ansluter den vägen.

Ses på måndag klockan 19.00!

Behöver jag föranmäla mig till mötet?

Nej. När du väl får länken är det bara att koppla upp dig och bli delaktig.

Får jag fler instruktioner om hur mötet går till?

Ja, självklart. Klockan 16.00 på måndag skickar vi ut ett mejl till guld- och silverpartners med din personliga länk och instruktioner om hur det fungerar. Som Privatpartner behöver du bara boka in tiden måndag 19.00 så sköter vi resten.

BLI EN DEL AV NÅGOT STÖRRE - BLI PRIVATPARTNER!

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist