Privatpartnerkväll med sportcheferna – digitalt möte måndag 21 december klockan 19.00
Publicerad: 2020-12-16
Brynäs
Bli en del av något större - bli Privatpartner.

!OBS! SPORTCHEFSMÖTET HAR BLIVIT UPPSKJUTET TILL MÅNDAGEN 11 JANUARI !OBS!

Vi är just nu inne i en period där vi på två veckor skulle ha spelat sex SHL-matcher men där samtliga på grund av pandemin har blivit uppskjutna till senare datum. I SDHL ligger vi tvåa i tabellen när vi nu har ett landslagsuppehåll som efter denna vecka övergår i en kortare julledighet.

Nästa matcher i både SHL och SDHL är på annandagen och fram till dess alltså å ena sidan ett oplanerat uppehåll och å andra sidan ett planerat sådant. Osäkerheten denna säsong, både sportslig och organisatorisk, hänger över oss. Och där är ni Privatpartners viktigare än någonsin.

Nu har det blivit dags för ett nytt digitalt sportchefsmöte. Ni har mött herransvarige Michael Sundlöv i den här formen tidigare. Denna gång får ni i denna form även för första gången möta damansvariga Erika Grahm.

Schema:

19.00) Erika Grahm

19.30) Michael Sundlöv

Precis som vid tidigare möten kommer du att få möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra sportchefer. Här får du som deltagare i mötet – om du önskar – ta en aktiv roll och ställa dina frågor antingen i skrift via chattfunktionen eller ansikte mot ansikte genom videosamtalet.

Vilka frågor du vill ställa är helt upp till dig (inom rimlig vett och etikett). Det kan exempelvis handla om hur Erika och Michael ser på situationen med covid-19, uppskjutna matcher, tabelläget, hur status är med Greg Scott, hur förtroendet är för våra ledare eller hur spelarmarknaden ser ut för både SHL och SDHL. Bara fantasin – och intresset – sätter gränserna.

Så ansluter du

Sportchefsträffen kommer precis som tidigare träffar samt årsmötet att hållas via verktyget Zoom. Du behöver inte ladda ned någon programvara utan du som är Privatpartner på guld- eller silvernivå får en personlig länk via mejlen och ansluter den vägen.

Ses på måndag klockan 19.00!

BLI EN DEL AV NÅGOT STÖRRE - BLI PRIVATPARTNER

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist