Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt

Frågor & svar

Varför gör Brynäs Privatpartner?

Alla klubbar  har olika sätt där de särskiljer sig när det kommer till att generera intäkter. Brynäs IF har ett enormt stöd i hela Sverige men alla brynäsare har inte alltid möjlighet att ta sig till Gävle för att stötta oss på hemmaplan. Vi är oerhört tacksamma för det stöd vi får i olika arenor runtom i landet men rent ekonomiskt gynnar detta enbart våra konkurrenter. Då finns Privatpartner som ett alternativ för de som ändå vill bidra ekonomiskt till Brynäs.

Varför ska jag bli Privatpartner?

Som Privatpartner tar du aktivt ställning i att bidra till ett mer framgångsrikt Brynäs IF. Den största och viktigaste anledningen för dig att vara Privatpartner är att du får ett Brynäs IF med större ekonomiska muskler och mer slagkraft i alla föreningens delar mot visionen att ”skapa vinnare på och vid sidan av isen”.

Låt oss leka med tanken att 3 000 personer väljer att bli aktiva privatpartners på silvernivå (99kr/månad). Det skulle i så fall varje år inbringa över 3,5 miljoner kronor till föreningen och placera Privatpartner på samma nivå som våra största partnerskap.

Vad har pengarna gått till och vad kommer de gå till framöver?

Precis som övriga inkomster till Brynäs IF går intäkterna från Privatpartner till att förstärka hela föreningen. Till att stärka herrtruppen och ta SDHL-laget till final. Förstärka juniorverksamheten och driva vår arena. Till att göra skillnad för tusentals barn i regionen och mycket mer. Intäkterna går till att investera i de områden som krävs för att vi ska närma oss våra målsättningar.

Hur ser ni på att Privatpartners fått mer information än medlemmarna?

Privatpartner kommer framöver inte baseras runt specifik information. Den vill vi ska vara tillgänglig för alla. Däremot så ska det nya Privatpartner bland annat lägga kraft vid att ta våra privatpartners närmare hur föreningen arbetar och ge en ökad inblick i vår vardag. Att vara Privatpartner ska inte ”konkurrera” med att vara medlem i Brynäs IF utan vara ett komplement för de som känner att de vill och kan bidra ytterligare.

Vad kommer ni göra för att kompensera de som inte fått vad de blivit lovade?

En viktig del i Privatpartner är individens egen vilja att vara delaktig i gemenskapen och i den ekonomiska modell som bidrar till att driva klubben framåt. Lika viktigt för oss är det att man när som helst kan avsluta sitt privatpartnerskap om man så önskar. Helt utan bindningstid.

När sker nystarten av Privatpartner?

Det nya Privatpartnerkonceptet med dess nya ingångsvärden kommer att lanseras i oktober 2022. Att göra "nya Privatpartner" är viktigt för oss och innan lanseringen vill vi stämma av innehållet och upplägget med flera av våra Privatpartners för att få tillräcklig feedback innan vi låser den slutgiltiga produkten. Konceptet kommer att ha färre med skarpare värden som kommer att göra det bättre för dig som Privatpartner.