Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Fredag Fre 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Mediaservice

Pressmeddelande

Alla större nyheter från Brynäs gällande våra representationslag skickas ut i pressmeddelande samt publiceras på vår hemsida. Andra nyheter från föreningen presenteras enbart på vår hemsida. Du kan prenumerera på våra pressmeddelanden via TT, Klicka här för att skapa prenumeration >>>


Pressackreditering

Alla journalister måste ackreditera sig till varje match. Ackreditering görs till Martin Löf Nyqvist på e-post: [email protected] eller telefon: 070-762 99 31. Ackreditering till föreningen måste ske senast kl 12 dagen före aktuell matchdag. Ackrediteringen hämtas i entréhallen i Gavlerinken Arena, pressingången som är entré 6 i Gavlerinken Arena.


Entré och parkering

Gavlerinken Arena öppnar två timmar innan matchstart och mediahyllan stänger ca två timmar efter matchens slut. Press har en egen parkering vid arenan.


Pressläktare

Mediahyllan i Gavlerinken Arena är på fjärde våningen. Där finns 22 arbetsplatser för skrivande press samt ett antal platser för press som ej skriver. På pressläktaren får endast representanter för media samt Brynäs organisation vistas. Du når enklast pressläktaren genom att ta hissen, som finns till höger i stora entrén, upp till fjärde våningen. Det går även att ta sig upp till fjärde våningen via trappor. Hissen upp till pressläktaren är låst, men vakterna i puben närmast hissen låser upp för pressackrediterade.


Platser för fotografer

Fotografer har platser i Gavlerinken Arena bredvid spelarbåset. Det finns även sittplatser för fotografer på plan 1, ovanför entrén mellan E1 och F1. Dessa platser är markerade. Fotograferna har även arbetsplatser med tillgång till uppkoppling i pressrummet på plan 4.


Teknik i Gavlerinken Arena

Samtliga pressplatser på mediahyllan är utrustade med internetuppkoppling. Det finns även trådlöst nätverk i Gavlerinken Arena.


Pressrum

Pressrummet i Gavlerinken Arena är placerat i nära anslutningen till pressplatserna på mediahyllan. Under match finns där tillgång till kaffe och smörgås, kaffebröd och frukt för medias representanter.


Presskonferens

Presskonferensen direkt efter match flyttas till mediarummet på plan 0, bredvid Brynäs omklädningsrum.  Detta för att underlätta för lagens tränare samt press som vill delta både på presskonferens och göra intervjuer efter match.

 

Tillgång till spelare och ledare efter match

Brynäs IF har byggt om sitt omklädningsrum inför säsongen, och har därför gjort vissa förändringar. I samband med ombyggnaden har vi också gjort i ordning ett mediarum med direkt anslutning till spelarnas omklädningsrum. Alla intervjuer efter match sker i mediarummet.

  • Mediarummet öppnar för intervjuer direkt efter att presskonferensen är slut.
  • Spelarna finns tillgängliga ca 30 min efter matchens slut
  • Meddela gärna under tredje perioden vilka spelare ni önskar för intervju så går servicen efter match snabbare.

Flytten av presskonferensen och inrättande av ett mediarum har gjorts för att förbättra både för journalister och för laget. Vår ambition är att alla ska få en bättre arbetsmiljö runt omklädningsrummet, och vi vill att det ska vara bra för alla parter. Om logistiken inte fungerar eller om ni har några andra synpunkter så återkoppla gärna till oss. Hjälp oss att bli bättre genom att ge oss feedback på det som inte fungerar.

 

Material

Matchstatistiken delas ut i pressrummet under varje periodpaus samt direkt efter match i samband med presskonferens. Annat material från Brynäs till medias representanter hittar du också i pressrummet på våning 4.


Bilder och texter

Citera gärna vårt textmaterial men kom ihåg källhänvisning till hemsidan, eller ansvarig person. Bilder får ej användas utan tillstånd från upphovsman. Generellt gäller följande:
Porträtt- och idolbilder Herr-lag - Upphovsman: Bildbyrån
Porträtt- och idolbilder Junior och ungdomslag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Porträtt- och idolbilder Damlag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Övriga bilder på hemsidan är tagna av fotograf anlitad av Brynäs IF. Hör av er till oss om ni vill använda någon bild. Kontakta kommunikationschef Kevin Johansson 070-713 50 78 eller [email protected]