Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Fredag Fre 15 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Mediaservice

Pressackreditering

Alla journalister måste ackreditera sig till varje match. Ackreditering görs till Martin Löf Nyqvist på e-post: [email protected] eller telefon: 070-762 99 31. Ackreditering till föreningen måste ske senast kl 12 dagen före aktuell matchdag. Ackrediteringen hämtas i entréhallen i arenan, pressingången är entré 6.


Entré och parkering

Arenan öppnar två timmar innan matchstart och mediahyllan stänger ca två timmar efter matchens slut. Press har en egen parkering vid arenan.


Pressläktare

Mediahyllan i arena är på fjärde våningen. Där finns 22 arbetsplatser för skrivande press samt ett antal platser för press som ej skriver. På pressläktaren får endast representanter för media samt Brynäs organisation vistas. Du når enklast pressläktaren genom att ta hissen, som finns till höger i stora entrén, upp till fjärde våningen. Det går även att ta sig upp till fjärde våningen via trappor. Hissen upp till pressläktaren är låst, men vakterna i puben närmast hissen låser upp för pressackrediterade.


Platser för fotografer

Fotografer har platser i arena bredvid spelarbåset. Det finns även sittplatser för fotografer på plan 1, ovanför entrén mellan E1 och F1. Dessa platser är markerade. Fotograferna har även arbetsplatser med tillgång till uppkoppling i pressrummet på plan 4.


Teknik i arenan

Samtliga pressplatser på mediahyllan är utrustade med internetuppkoppling. Det finns även trådlöst nätverk i arenan.


Pressrum

Pressrummet i arenan är placerat i nära anslutningen till pressplatserna på mediahyllan. Under match finns där tillgång till kaffe och smörgås, kaffebröd och frukt för medias representanter.


Presskonferens

Presskonferensen direkt efter match flyttas till mediarummet på plan 0, bredvid Brynäs omklädningsrum.  Detta för att underlätta för lagens tränare samt press som vill delta både på presskonferens och göra intervjuer efter match.

 

Tillgång till spelare och ledare efter match

Brynäs IF har byggt om sitt omklädningsrum inför säsongen, och har därför gjort vissa förändringar. I samband med ombyggnaden har vi också gjort i ordning ett mediarum med direkt anslutning till spelarnas omklädningsrum. Alla intervjuer efter match sker i mediarummet.

  • Mediarummet öppnar för intervjuer direkt efter att presskonferensen är slut.
  • Spelarna finns tillgängliga ca 30 min efter matchens slut
  • Meddela gärna under tredje perioden vilka spelare ni önskar för intervju så går servicen efter match snabbare.

Flytten av presskonferensen och inrättande av ett mediarum har gjorts för att förbättra både för journalister och för laget. Vår ambition är att alla ska få en bättre arbetsmiljö runt omklädningsrummet, och vi vill att det ska vara bra för alla parter. Om logistiken inte fungerar eller om ni har några andra synpunkter så återkoppla gärna till oss. Hjälp oss att bli bättre genom att ge oss feedback på det som inte fungerar.

 

Material

Matchstatistiken delas ut i pressrummet under varje periodpaus samt direkt efter match i samband med presskonferens. Annat material från Brynäs till medias representanter hittar du också i pressrummet på våning 4.


Bilder och texter

Citera gärna vårt textmaterial men kom ihåg källhänvisning till hemsidan, eller ansvarig person. Bilder får ej användas utan tillstånd från upphovsman. Generellt gäller följande:
Porträtt- och idolbilder Herr-lag - Upphovsman: Bildbyrån
Porträtt- och idolbilder Junior och ungdomslag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Porträtt- och idolbilder Damlag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Övriga bilder på hemsidan är tagna av fotograf anlitad av Brynäs IF. Hör av er till oss om ni vill använda någon bild. Kontakta kommunikationschef Martin Löf Nyqvist [email protected]