En bra start-veckan ramade in höstlovet
Publicerad: 2021-11-05
Brynäs IF
Höstlovet förvandlades till En bra start-veckan med flera viktiga aktiviteter under hela veckan.

Veckan inleddes med föreläsning med Erik Grönberg från Inte ensam, aldrig glömd som föreläste för juniorer inom Brynäs IF och Gefle IF.

Under tisdagen följde ett Hållbarhetsforum där vi bjöd in våra officiella partners samt SHL för att dela med sig av sitt arbete för att utveckla samhället.

Hållbarhetsforum följdes av En bra start-matchen där fokus låg på att sätta barnen i centrum. Flera viktiga roller under matcharrangemanget sköttes av barn, exempelvis speaker och programledare i studion. Dessutom fick Brynäs U11 vara laget som gjorde entré under introt innan vi fick fira kvällens första mål med en Tiger toss där mängder av gosedjur samlades in till Matakuten.

Under torsdagen var den stora succén Playday äntligen tillbaka efter pandemiuppehållet. Monitor ERP Arena förvandlades till regionens största fritidsgård och många föreningar tog chansen att visa upp sin verksamhet.

Vi riktar ett stort tack till alla som bidrog till att En bra start-veckan blev en succé. Anställda internt, våra samarbetspartners och alla föreningar som slöt upp under Playday.

Brynäs IF