Träffa spelare efter match och mer analytisk studio — här är nyheterna i arenan SHL-säsongen 19/20
Publicerad: 2019-09-18
Brynäs
Om bara några dagar är det hemmapremiär i SHL säsongen 2019/20. Då marscherar vi tillsammans från Stortorget till Gavlerinken och Hållbarhetsmatchen mot Färjestad. Och väl på plats i arenan väntar en del nyheter för besökarna inför årets SHL-säsong.

Tillsammans går vi för både Brynäs IF och hjärnforskningen på lördag när vi marscherar med insamlingsfonden Bissen Brainwalk. Supportermarschen går från Stortorget till Gavlerinken och de som skänker 50 kronor till Bissen Brainwalk får en biljett till matchen (gäller upp till 1 000 biljetter).

Väl på plats i arenan väntar en del nyheter.

Tio minuter efter slutsignal får du kommande säsong chansen att träffa en av våra spelare. På scenen i entréhallen blir spelaren intervjuad om matchen och efter intervjun finns tid att skriva autografer och fotograferas med spelaren för den som önskar.

Även kring arenastudion blir det ett nytt upplägg den här säsongen. Innan uppvärmningen kommer den att vara på scen i entréhallen, så stanna till och lyssna på analyser från våra gäster direkt när du kommer in i arenan (OBS! Gäller inte premiären men efterföljande matcher). Under matcherna kommer studion att vara rinkside för att ge dig bästa möjliga atmosfär och känsla.

Gästerna i studion är nytt för i år och de kommer den här säsongen att bestå av personer ur mediakåren. Det för att kunna ge dig som åskådare en så objektiv och analytisk bild av matchen som möjligt.

Vi har ändrat så att barnpriser gäller upp till och med 17 i stället för 12 år. De som är över 18 år betalar fullpris. Vi kommer också ha familjeerbjudande på fler matcher än tidigare och som vi tidigare har berättat om kan du nu köpa seriekort för SHL från 77 kronor per match.

Vi har också tagit tillbaka tacobuffén i bistron, så nu är det inga problem att komma till Gavlerinken med lite hunger i magen! Den kostar 129 kronor för vuxna och 69 kronor för barn upp till och med 17 år.

Självklart har vi också ett nytt intro den här säsongen, där vi blickar tillbaka till vad som är en stor del av Brynäs IF. Nämligen vår historia. Men vi tittar också framåt, mot framtidens stjärnor.

Kom till Gavlerinken, ta del av förstklassig hockey och bidra till att skapa fantastisk stämning i arenan!

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist