Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Fredag Fre 18 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Onsdag Ons 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Hemvändaren Rohdin tillbaka i Brynäströjan

20 april 2018 10:00
Herr

Idag presenterar Brynäs IF att forwarden och Gävlesonen Joachim Rohdin har skrivit ett kontrakt med klubben för spel under de två kommande säsongerna.


Rohdin, är född 1991, är 184 cm lång och väger 92 kg. Han har ett förflutet i Brynäs IFs juniorverksamhet där han spelat med U16-laget, J18 och J20, moderklubben är Gävle GIK. Senast Rohdin spelade i Brynäs-tröjan var säsongen 2011/2012 då han tillsammans med föreningen tog hem det 13:e SM-guldet. Efter SM-guldet 2012 begav sig Rohdin vidare till andra SHL-klubbar och har under ett antal säsonger representerat lag som; Timrå IK, Linköping HC, Färjestad BK och nu senast Karlskrona HK under tre säsonger. Totalt har Rohdin spelat 384 SHL-matcher och producerat 103 poäng.

-Vi är mycket stolta över Jockes utveckling i vår juniorverksamhet, och väldigt glada över att han nu gör comeback hos oss i Brynäs IF. Jag har personligen alltid gillat Jocke, han var tidigt en framträdande spelare i vår juniorverksamhet med mycket bra karaktär och attityd och med hjälp av sin inställning jobbade han hårt och utvecklades till en stark, uthållig och vältränad spelare med en stark skridskoåkning och ett mycket bra skott. Det är en fantastiskt bra kille, med en väldigt skön vinnarskalle, berättar Tomas Thelin, utvecklingsansvarig Brynäs IF.

-Jocke är en kraftfull och åk-stark ytterforward som vi kommer att få mycket nytta av i vårt lag. Det är givetvis extra kul att ta in en spelare som är fostrad i vår egen juniorverksamhet och som på ett positivt sätt fått erfarenhet och utvecklat sig själv som hockeyspelare genom att vara borta från klubben under flera säsonger. Det känns riktigt kul att ha Jocke tillbaka i Brynäs tröjan, säger Stefan Bengtzen, Sportchef Brynäs IF.

-Det känns riktigt rolig och inspirerande att vara tillbaka. Jag har fina minnen från föreningen, speciellt från SM-guldet 2012 och jag har alltid haft en vilja att komma tillbaka och spela i Brynäströjan, säger Joachim Rohdin.

Hur skulle du beskriva dig som hockeyspelare?

-Som hockeyspelare är jag en fartfylld forward som gillar att ta mycket skott. Främst trivs jag i det fysiska spelet och ser mig som en tvåvägs forward.

Vem är du utanför isen?

-Utanför isen är jag en ganska lugn kille som gillar hockey såklart, men även att fiska och spela golf.

Varmt välkommen hem säger vi till Jocke Rohdin!

Rohdin ansluter till herrtruppen från och med 1 maj.