Tre poäng efter segern mot SDE
Publicerad: 2020-02-14
Brynäs vann hemma mot SDE med 4-1.

I den första perioden drabbades Brynäs av en utvisning efter bara 28 sekunder.

Men det var Brynäs som skapade anfall, trots spel fyra mot fem, och tog ledningen med 1-0 efter bara 48 sekunder spelat av matchen - via Emma Murén.

Fyra minuter senare sköt Denisa Krizova in 2-0 till Brynäs - hon assisterades av Maja Nylén-Persson.

SDE valde då att ta en timeout.

Men det hjälpte inte då Brynäs efter 10.27 ökade på ledningen till 3-0 via Erika Grahm.

Och 12.08 blev Krizova tvåmålsskytt när hon sköt in 4-0 - ett resultat som höll sig perioden ut.

Den andra perioden blev mållös och Brynäs hade en fortsatt 4-0 ledning inför tredje.

I den tredje perioden reducerade SDE till 1-4 efter 7.44 spelat.

Men närmare än så kom de inte - och Brynäs vann med 4-1.

Brynäs–SDE 4-1 (4-0, 0-0, 0-1)

Första perioden: 1-0 (0.48) Emma Murén, spel fyra mot fem, 2-0 (5-05) Denisa Krizova (Maja Nylén-Persson), 3-0 (10.27) Erika Grahm (Michela Cava, Denisa Krizova), 4-0 (12.08) Denisa Krizova