Playday på måndag
Publicerad: 2015-10-23

Nu på måndag, höstlovets första dag, bjuder Brynäs IF och En bra start in till Playday i Gavlerinken. Alla höstlovslediga barn välkomnas varmt till arenan, där massor av roliga aktiviteter kommer fylla dagen. Även Brynässpelarna kommer vara på plats och testa på aktiviteterna med barnen.

En bra start har tillsammans med 18 olika föreningar runt om i regionen planerat in ett antal aktiviteter som kommer göra måndagen till den roligaste dagen på höstlovet. Nedan ser ni alla föreningar och aktiviteter som kommer finnas med på måndag.

Film Gävleborg Film
Gävle Handikappades IF Pingis & Boccia
Gävle Orientering Orientering
Gävle Golf Golf
GGIK Innebandy Innebandy
Gävle Energi Experiment
Hagaström Skridskor Skridskor
Bauer Skottramp
Brynäs  Hockey för alla
Sandviken Rugby Rugby
Gävle gymnastik Parkour, Gymnastik
Gävle Fäktförening Fäktning
Brynäs Armwrestling Armwrestling
Mattecentrum Räknestuga
Gävle Red Devils AFC Amerikansk fotboll
Gefle Basebollclub Baseboll
Treffen Diverse
Rapatac Judo  Judo
Forsbacka IK Handboll

 

Dagen pågår från klockan 10 till klockan 16. Bistron i entréhallen kommer vara öppen för lunch, men det går också bra att ta med sig matsäck och värma sin egen mat. Restaurangen kommer som vanligt att vara öppen för lunch 10:30-14.00 - lunchmeny hittar du här.

Klockan 10.00 - 12.30 kör Hagaström Skridsko ute på isen, och från klockan 13.00 är det dags för Hockey för alla med Brynäs IF. Man behöver inte ha med sig egen utrustning utan allt finns att låna på plats (skridskor, hjälm, skydd).

Måndagen den 26 oktober kommer bli den roligaste dagen på hela höstlovet. Så planera in en härlig Playday i Gavlerinken och kom och ha roligt med oss! 

 

Varmt välkomna!

Brynäs IF