Förlust i Behrn Arena
Publicerad: 2021-10-07
Tidigt underläge med 2-0 och sen kom vi aldrig ikapp - förlust med 4-0 mot Örebro.

Vi fick en tuff start på dagens match där Örebro kom ut starkast och hade efter den första perioden en 2-0 ledning där båda målen kom under de första tio minuterna.

I den andra perioden lyfte vi vårt spel och under den större delen av perioden höll vi till i offensiv zon. Trots spelövertaget och våra 13 skott på mål lyckades vi däremot inte få någon utdelning och det var fortsatt 2-0 till hemmalaget även efter två perioder.

Under den tredje perioden så fortsatte vi vår intensiva reduceringsjakt och hade även här kvalificerade målchanser men istället för 2-1 utökade Örebro sin ledning till 3-0 när tio minuter av matchen återstod.

I slutskedet av matchen plockade vi ut Vehviläinen i ett sista försök att närma oss Örebro men lyckades inte få in någon reduceringspuck och istället kunde Örebro fastställa slutresultatet till 4-0 i tom målbur.

På lördag får vi chans till revansch när vi tar emot Färjestad hemma i Monitor ERP Arena med den tidiga nedsläppstiden 15.15.

Örebro HK - Brynäs IF 4-0 (2-0, 0-0, 2-0)

Första perioden: 1-0 (04.17) Oliver Eklind (Petr Zamorsky, Rodrigo Abols). 2-0 (09.39) Robin Kovacs (Nick Ebert).

Andra perioden: -

Tredje perioden: 3-0 (50.51) Kristian Näkyvä (Rasmus Rissanen, Elias Ekström). 4-0 (59.00) Robin Kovacs (Emil Larsson).

Skott: 33-25