Förlust i Jönköping - så var matchen
Publicerad: 2019-11-30
Brynäs föll på bortais mot HV71 med 2-3.

I den första perioden drabbades Brynäs av en tidig utvisning.

När det var Brynäs tur att spela i numerärt överläge så gick det endast 26 sekunder så blev det istället spel fyra mot fyra - men ingen utdelning kom där för varken Brynäs eller HV71.

Matchens första mål kom efter 7.45 när Marcus Ersson sköt in 1-0 till Brynäs efter en pass av Nicklas Danielsson. Ersson öppnade därmed målkontot för säsongen.

Men 10.58 kvitterade HV till 1-1.

Och när vi åter igen drog på oss en onödig utvisning så tog HV ledningen med 2-1 efter 14 minuter spelat av perioden.

Resultatet var oförändrat inför pausvila.

Den andra perioden blev mållös och inför den tredje perioden stod det ännu 2-1 på tavlan.

I den tredje och sista perioden så jagade Brynäs efter en kvittering.

Och när HV drog på sig en utvisning så fick Brynäs sin chans.

10.53 kom den också när Victor Söderström passade fram till en fri Greg Scott som kunde skjuta in 2-2.

Dessvärre tog HV åter igen ledningen och kunde vinna matchen med 3-2.

HV71-Brynäs 3-2 (2-1, 0-0, 1-1)

Första perioden: 1-0 (7.45) Marcus Ersson (Nicklas Danielsson, Greg Scott), 1-1 (10.58) Martin Thörnberg (Eric Martinsson, Nils Andersson), 2-1 (14.01) Simon Önerud (Martin Thörnberg, Linus Fröberg) spel fem mot fyra

Andra perioden: -

Tredje perioden: 2-2 (10.53) Greg Scott (Victor Söderström, Samuel Ersson) spel fem mot fyra, 3-2 (15.02) Simon Önerud (Markus Lauridsen)

Skott: 11–6, 5–11, 3-6. Totalt: 19-23.