Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Fredag Fre 18 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Onsdag Ons 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Greg Scott förlänger med Brynäs

10 februari 2022 20:00
Greg Scott, Brynäs IF, SHL
SHL

Totalt sex säsonger i Brynäs och Gävle har det blivit, nu laddar vi för ytterligare två. Greg Scott förlänger kontraktet och blir Brynäs trogen.

– Jag är glad över att vi kunnat förlänga med en viktig spelare och kulturbärare, säger Johan Alcén, sportchef.


33-åriga Scott kom till Brynäs inför säsongen 2013/14 och blev snabbt en publikfavorit med ett uppoffrande offensivt spel med en gedigen poängproduktion som följd. Utöver tre säsonger i KHL med spel för CSKA Moskva har Scott varit Brynäs trogen.

Scott föddes i Victoria, Kanada i juni 1988. Seniordebuten skedde 2004 i Peninsula Panthers och följande säsonger väntade spel i WHL och AHL innan han alltså korsade hela Kanada och sedan Atlanten för att kliva in på isen i Monitor ERP Arena. Efter totalt sex år i Gävle har den nuvarande hemstaden blivit familjens hemstad då Greg med fru och barn nu bosatt sig.

– Jag är verkligen stolt över och ser fram emot att få fortsätta vara en del av Brynäs IF. Det känns som att vi verkligen har något positivt på gång och jag vill vara med på den fortsatta resan. Gävle har blivit en speciell plats för mig och min familj och vi är alla glada över att det nu är klart med en fortsättning.

I bygget av truppen inför kommande säsong är förlängningen av Greg Scott en viktig del, något som sportchef Johan Alcén nämner när avtalet är signerat.

– Greg är verkligen en person och spelare som vi vill ha i Brynäs.Han är användbar i alla spelformer, sätter alltid laget före jaget och är en väldigt uppskattad lagkamrat och person, säger Alcén. – När vi har pratat så har det funnits andra möjligheter för Greg, men han har ändå valt att stanna kvar i Gävle. Det gör mig glad och stolt samtidigt som det ger en trygghet i att vi är på rätt väg med vårt lagbygge.

I skrivande stund står Greg Scott noterad för 206 poäng på 284 matcher i Brynäs. Siffror vi kommer att se öka under de kommande två åren.

Köp biljett till kommande hemmamatcher här.