Oscar Eklind ”Jag vill göra första målet så jag startar Tiger toss!”
Publicerad: 2021-11-01
SHL
Oscar Eklind placerades i förstafemman inför hemmamatchen i torsdags, som tack för förtroendet svarade han med att göra mål direkt och även i den påföljande matchen. Mål i två raka matcher ger lite extra självförtroende för Eklind.

– Det hade gått några matcher sen senast jag gjorde mål, så det är skönt. Sen två raka segrar på det, det är extra skönt det också, säger Eklind.

Vi lyckades bryta den negativa trenden och ser nu tillbaka på två segrar i följd i SHL. Eklind berättar mer om känslan att vinna matcher.

– Det är klart det gör mycket för självförtroendet, det är kort med vila men vi ska klara av det. Vi kör på några dagar, sen är det lite höstlov för oss också.

Under tisdagskvällen ställs vi mot IK Oskarshamn och matchen är en del av En bra start-veckan. I samband med vårt första mål kommer publiken att kasta in Brynäs-tigrar och andra gosedjur som vi sedan skänker till Matakuten. För Eklind är det en extra sporre att göra mål.

– Jag vill göra första målet, det är kul det här med tiger toss. Det ska bli kul och vi får se till att göra det till en bra match för barnen och alla supportrar på plats och där hemma.

– Vi ska fortsätta som vi gjort vi gjort de senaste matcherna, alla femmor kör i 60 minuter. Alla har gett allt för varandra, vi ska fortsätta med det och även hjälpa målvakterna att hjälpa oss.

Med två mål på två matcher sätter sig Eklind i en bra position i jakten på att vinna den interna skytteligan, som just nu leds av Anton Rödin.

– Det är klart man får sätta lite press på honom, men jag får hjälpa honom göra ett också, säger Eklind med ett leende.

Läs mer om Tiger toss här

Köp din biljett till matchen här

Brynäs IF