Brynäs IF förändrar upplägget med målvaktstränare för SHL-truppen
Publicerad: 2020-11-24
Herr
Information om förändring i SHL-staben.

Brynäs IF genomför en förändring i upplägget kring målvaktstränare för herrlaget.

Robin Danielsson kommer ej längre ansvara för målvaktsträningen kring SHL-verksamheten. Vad gäller Robins övriga uppdrag i Brynäs IF så förs nu en dialog om hur framtiden ska se ut.

Rollen som målvaktstränare för herrlaget ersätts av Micce Andreasson. Uppdraget är utformat på ett sätt som gör att målvakternas behov tillgodoses, samtidigt som det är en gynnsam ekonomisk affär som gjort det möjligt för Brynäs IF att genomföra förändringen trots det ansträngda ekonomiska läget under Coronapandemin.

61-åringen har en lång och gedigen karriär bakom sig med uppdrag i AIK, Almtuna, Frölunda, Örebro, HC Lugano och Malmö. Han behöver ingen längre startsträcka då han arbetat med både Peter Andersson och Michael Sundlöv i tidigare uppdrag.

Han jobbade med Andersson i såväl Örebro, Lugano som Malmö — och med Sundlöv under en och en halv säsong i Karlskrona som coach till Johan ”Honken” Holmqvist.   Andreasson inleder sitt uppdrag i Brynäs IF under onsdagens träning efter matchen mot Djurgårdens IF på tisdagskvällen.

Kommunikationschef Kevin Johansson