Dam: Sara Grahn förlänger med Brynäs IF
Publicerad: 2014-03-27

Nu är det klart att målvakten Sara Grahn förlänger sitt kontrakt med klubben.

Brynäs damansvarig Tony Östlund har påbörjat lagbygget inför nästa säsong, och nu är det klart att målvakten Sara Grahn förlänger sitt kontrakt. Tony Östlund och Sara Grahn har kommit överens om ett kontrakt på två år.
– Det känns verkligen jätteroligt att stanna i klubben, säger Sara Grahn. Jag har spelat i Brynäs i fyra år, och har trivts otroligt bra så det kändes som en självklarhet att förlänga kontraktet. Jag uppskattar all träning jag får med både laget, J18 och J20. Brynäs ger mig möjlighet att utvecklas hela tiden och det känns toppen.

Sara Grahn är född 1988 och kommer från Östansjö utanför Hallsberg. I sina ungdomsår spelade hon med IFK Hallsberg och senare med damlaget i Örebro Hockey. Hon flyttade sedan till Linköping där hon spelade i två säsonger innan hon begav sig till Gävle och Brynäs IF. Hon har spelat över 170 A-landskamper, däribland sju VM och två OS.
– Det är jätteviktigt för Brynäs att Sara väljer att stanna, säger Per-Erik Alcén, målvaktstränare i Brynäs IF. Hon är ett föredöme i fysen, på isen och i sin träningsvillighet. Hon kommer att lyfta många unga tjejer inom damhockeyn. Det är jättekul att hon fortsätter i vårt damlag.

– Det känns skönt att Sara väljer att förlänga sitt kontrakt med oss, säger Tony Östlund, damansvarig i Brynäs IF. Hon är en stor del av stommen i laget och dessutom en grymt duktig målvakt.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners