Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Fredag Fre 18 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Onsdag Ons 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Dam: Sara Grahn förlänger med Brynäs IF

27 mars 2014 13:07

Nu är det klart att målvakten Sara Grahn förlänger sitt kontrakt med klubben.


Brynäs damansvarig Tony Östlund har påbörjat lagbygget inför nästa säsong, och nu är det klart att målvakten Sara Grahn förlänger sitt kontrakt. Tony Östlund och Sara Grahn har kommit överens om ett kontrakt på två år.
– Det känns verkligen jätteroligt att stanna i klubben, säger Sara Grahn. Jag har spelat i Brynäs i fyra år, och har trivts otroligt bra så det kändes som en självklarhet att förlänga kontraktet. Jag uppskattar all träning jag får med både laget, J18 och J20. Brynäs ger mig möjlighet att utvecklas hela tiden och det känns toppen.

Sara Grahn är född 1988 och kommer från Östansjö utanför Hallsberg. I sina ungdomsår spelade hon med IFK Hallsberg och senare med damlaget i Örebro Hockey. Hon flyttade sedan till Linköping där hon spelade i två säsonger innan hon begav sig till Gävle och Brynäs IF. Hon har spelat över 170 A-landskamper, däribland sju VM och två OS.
– Det är jätteviktigt för Brynäs att Sara väljer att stanna, säger Per-Erik Alcén, målvaktstränare i Brynäs IF. Hon är ett föredöme i fysen, på isen och i sin träningsvillighet. Hon kommer att lyfta många unga tjejer inom damhockeyn. Det är jättekul att hon fortsätter i vårt damlag.

– Det känns skönt att Sara väljer att förlänga sitt kontrakt med oss, säger Tony Östlund, damansvarig i Brynäs IF. Hon är en stor del av stommen i laget och dessutom en grymt duktig målvakt.