Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Fredag Fre 15 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Brynäs IF och Intersport förlänger samarbetet – Craft ansluter som officiell merchandiseleverantör

14 oktober 2021 08:10
Brynäs IF, Craft, Intersport, Merchandise, supporter, souvenir, shop, produkt
Brynäs

Vi har sett och hört era röster med önskemål om förbättring.

Tillsammans med våra partners tar vi nu ett omtag kring vår merchandiseaffär.

Brynäs IF och Intersport förlänger samarbetet – samtidigt som Craft ansluter som officiell merchandiseleverantör.


Avtalen är skrivna på fyra år där Craft blir officiell merchandiseleverantör och Intersport blir officiell sportleverantör och återförsäljare av merchandise. Det innebär att Intersport kommer att fortsätta driva försäljningen av Brynässhopen i Monitor ERP Arena och online men att utbudet kommer att kompletteras med produkter från Craft.

Det innebär även att Intersport fortsätter att förse Brynäs IF med rätt varor för att utveckla och bedriva kärnverksamheten på både senior- och ungdomsnivå.

Affären kommer att leda till ett nyare tänk kring sortiment, utbud och i sin tur till en bättre kundupplevelse. Dessutom sparar det in på flera kostnadsposter för Brynäs IF som även får in summor i storlek med sina största partneravtal som en del av affären.

Brynäs IF kommer ha ett större inflytande än tidigare i den totala helheten och kommer att ha en djupare delaktighet i produktutvecklingen.

– Våra medlemmar och supportrar har haft starka önskemål om att vi ska utveckla vår merchandise. Det är exakt vad vi gör nu tillsammans med Intersport, Craft och deras ägare New Wave Group. Tillsammans med Craft och New Wave Group kommer vi att kunna utveckla, bredda och skärpa till sortimentet och möta upp fler behov som finns, säger Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling i Brynäs IF, och fortsätter:

– Craft är ett företag och varumärke som står för bra kvalitet och funktionalitet, snygg design, snabba leveranser, jämlikhet och jämställdhet och rankas även högt avseende hållbarhet. De är ett drivande och modernt företag som är vana att jobba med starka idrottsaktörer och det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna dem till Brynäsfamiljen. Tillsammans med Craft och Intersport ska vi nu se till att få till ett riktigt bra och attraktivt sortiment så att brynäsare stolt kan bära och uttrycka sig med Brynäs IF i sin vardag och i sina liv

Craft ingår i New Wave Group och deras expertis om sportspecifika och funktionella plagg kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen. Deras höga krav på funktion säkerställer även en utveckling av design, teknik och kvalitet.

Eller som de själva säger: ”Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas.”

– Nu vill vi förflytta gränser och uppleva segrar tillsammans med Brynäs och Intersport. Det känns såklart extra kul att vi får möjlighet att samverka och utvecklas tillsammans med ett av Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi kommer succesivt kunna bygga upp något riktigt bra tillsammans för alla som gillar Brynäs, säger Herman Ring, partneransvarig vid Craft.

I samband med det nya avtalet har Intersport, Craft och Brynäs tillsammans tagit fram en ny kollektion som kommer att släppas successivt under hösten. Tillsammans kommer vi att driva utvecklingen framåt och arbeta löpande för att möta upp de behov och den efterfrågan som finns.

– Brynäs IF är ett starkt varumärke både lokalt och nationellt och det ska bli väldigt roligt att fortsätta arbeta med klubben inom sporten både på senior- och ungdomssidan, med engagemanget och arbetet genom En bra start samt så klart med försäljning av merchandise, säger Anders Rinnström, avtalsansvarig vid Intersport.

De första nya produkterna i sortimentet från Craft kan du hitta i vår webshop redan idag.

– Det grundläggande sortimentet med replicas, t-shirts, halsdukar, hoodies och mycket mer kommer att rulla vidare samtidigt som sortimentet och utbudet för alla brynäsare kommer att breddas och utökas vad gäller framför allt textil där vi plockar in helt nya segment som ”training” och ”outdoor” direkt nu under hösten 2021. Dessutom kommer sortimentet för dam och tjej att utökas eftersom det finns med som en naturlig del i Crafts tänk om att allt ska finnas i både dam- och herrmodell. Det kommer ge alla supportrar möjlighet att klä sig ”rätt” varje dag, året runt, säger Ring.

Efter de senaste årens pandemipåverkan kommer samarbetet mellan Brynäs IF, Intersport och Craft att stegras under säsongen 2021/22 och framåt kommer det att innebära att vi kommer kunna ha ett mer dynamiskt sortiment där vi kan jobba med mindre serier och med mer flexibilitet och därmed kunna ha ett mer levande produktutbud. Ett exempel på detta är säsongsrelaterade produkter såsom en jultröja som kommer att lanseras när högtiden närmar sig.

– Med en bas som alltid finns som grund kommer vi kunna ta fram koncept och unika kollektioner som lever under kortare tidsperioder. Vi ser fram emot att växa tillsammans med alla brynäsare och mot att få se alla supportrar i Brynäsfärger, oavsett om det är en matchtröja, halsduk, en t-shirt eller något annat i sortimentet. Nu gasar vi tillsammans, säger Rinnström.