Marcus Ersson tackar för stödet: ”Betyder mycket”
Publicerad: 2020-02-05
Herr
I förra veckans match mot Djurgården fick Marcus Ersson en skridsko i ansiktet. Sedan dess har han befunnit sig på sjukhus. Via brynas.se skickar backen en hälsning och tackar för allt stöd.

I samband med en närkamp i lördagens match mellan Brynäs IF och Djurgårdens IF i Monitor ERP Arena fick Marcus Ersson en skridsko i ansiktet som skadade ögat. Ersson fördes omgående till Gävle Sjukhus och transporterades sedan till Akademiska Sjukhuset i Uppsala för att undersökas av specialistläkare.

Under söndagen genomgick han operationer för ögonskadan. Marcus har läst och tagit del av en mängd krya på dig-hälsningar.

—Jag vill verkligen tacka alla som har skrivit och på andra sätt skickat hälsningar till mig. Det betyder mycket och jag uppskattar det väldigt mycket även om jag inte hinner svara på allt. Ett stort tack, säger han.

Marcus, hans familj och hela Brynäs IF önskar fortsatt att Marcus får lugn och ro i sin rehabilitering och ber om förståelse och respekt i detta. Ingen av parterna kommer att uttala sig mer om detta i nuläget utan kommer att återkomma när det finns mer information kring utvecklingen.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist