Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Tisdag Tis 4 Januari Jan
Onsdag Ons 5 Januari Jan

Brynäs IF skriver nytt kontrakt med den unge talangen Adam Boqvist

22 maj 2018 17:25
Herr

Brynäs IF skrev idag kontrakt med den talangfulle backen Adam Boqvist.


Brynäs IF skrev idag kontrakt med den talangfulle backen Adam Boqvist.

Boqvist som har sin utbildning genom Brynäs IF egen utbildnings- och talangverksamhet Morgondagens Brynäsare, har spelat för föreningen sedan säsongen 2015/2016.

Boqvist är född år 2000, väger 77 kg och är 180 cm lång. Kontraktet är för spel i Brynäs IF under hockeysäsongen 2018/2019.

-Det är mycket glädjande att vi nu har skrivit kontrakt med en Adam som är en jättetalang. Dessutom extra kul att han kommer ur den egna utbildningsverksamheten, det är ännu ett bevis på att verksamheten Morgondagens Brynäsare är en viktig del i Brynäs DNA och att det är en bra utbildning, säger Stefan Bengtzén Sportchef Brynäs IF.

-Det känns jättekul, för mig är det en barndomsdröm, så valet var självklart. Jag har trivts bra i föreningen, känner mig trygg och är glad för att utvecklas vidare här. Gävle känns också som hemma, jag har bott här i tre år och har vänner både inom och utanför hockeyn, säger Adam Boqvist.

Nu är Brynäs IF lagbygge på backsidan komplett inför säsongen 18/19, och vi kan konstatera att det är en skara välmeriterade backar som finns på laguppställningen.

-Som spelare är Adam en offensivt lagd back som gärna är med och fyller på i anfallsspelet. Han är väldigt modern i sitt spel och det ska bli oerhört spännande att följa hans utveckling i Brynäs IF under den kommande SHL-säsongen. Nu får han chansen att ta nästa steg att utvecklas och det i en miljö bland många bra och erfarna backar som han kan inspireras och sporras av, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Ja det är flera defensiva backar, jag som är en mer offensiv back ska försöka bidra med det och bygga min roll utifrån det. Nu längtar jag till säsongen startar, det ska bli grymt kul att spela vidare i Brynäs och spela för våra härliga fans, avslutar Adam Boqvist.