• Huvudsponsorer

Vill du gå en gratis ledarskapsutbildning med Brynäs IF och En bra start? Titta här!

29 januari 2019 13:57
En bra start

Har du hört talas om Brynäs IF:s arbete för hållbarhet? Ett av våra inriktningsområden är just social hållbarhet - och där är en del av verksamheten att utbilda ideella ledare.


Vi kallar detta Ledarskapsakademin.

Nu är det dags för nästa grupp att få en helt gratis utbildning. Är du en av de som vill gå den?

Är du en ideell ledare som arbetar med barn och ungdomar och som vill stärka ditt ledarskap tillsammans med andra ledare? Då kan En bra starts populära Ledarskapsakademi vara något för dig! Nu är det dags att anmäla sig till vårens kurs.

En bra start söker dig som vill utveckla dig som ledare. Du kan vara ung som gammal, erfaren eller helt ny i din roll. Viktigt är att du känner ett högt engagemang, har glöden och viljan att komma vidare i din utveckling.

Ledarskapsakademin är en del av En bra start. Utbildningen omfattar 10 träffar där utbildningsperioden till vårens kurs är mellan v. 10 och v. 17. Den kommer att hållas kvällstid på varierande veckodagar (inte fredagar) med avslutning i slutet av april.

Varje pass kommer att vara ca 3 timmar och det är viktigt att du kan och har möjlighet att vara med vid (helst) varje tillfälle.

Utbildningen varvar teori, praktik samt gästföreläsningar och bygger på varje deltagares eget engagemang i reflektioner och diskussioner.

Till vårens utbildning finns 12 platser, och där kan du ansöka om en plats. Ansökningsperioden är 29 januari-15 februari. Vi behöver alltså din skriftliga ansökan senast den 15 februari.

Här ansöker du om en plats till vårterminen!