Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Måndag Mån 28 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Emil Forslund klar för Brynäs IF

5 juni 2018 13:10
Herr

Brynäs IF meddelar idag att forwarden Emil Forslund är klar för spel i Brynäs IF herrlag inför säsongerna 18/19 och 19/20.


Brynäs IF meddelar idag att forwarden Emil Forslund är klar för spel i Brynäs IF herrlag inför säsongerna 18/19 och 19/20.

Forslund, född 1993, kommer närmast från allsvenska klubben Tingsryd där han spelat sedan säsongen 2013/2014. Forslund är 174 cm lång och väger 80 kg.

-Emil är en spelare jag har följt under ett antal säsonger, han är en breddspelare som kommer kunna utvecklas till att ta en stark roll i herrtruppen. Han är skridskoskicklig och ovanligt snabb. Ska bli spännande att följa hans utveckling berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Emil Forslund ansluter till Brynäs IF under juni.

-Det känns jättekul och stort att få möjligheten och spela i SHL med just Brynäs IF. Speciellt med en så anrik klubb som påvisat en fin utbildning och producerat fram så många talanger. Brynäs är en klubb som ofta är med och slåss i toppen och jag ser fram mot att bli en del av det arbetet. Som spelare är jag en snabb skridskoskicklig forward som ska vara jobbig för motståndarna att möta, jag utnyttjar min snabbhet i spelet och åker runt motståndarna, berättar Emil Forslund.

Mer om lagbygget

Arbetet med lagbygget fortsätter för Brynäs IF och sportchef Stefan Bengtzén har fortsatta förhandlingar med forwarden Aaron Palushaj.

-Vi har fortsatt starka förhoppningar om att komma till ett avslut med Aaron Palushaj, vi vet att många Brynäsare håller tummarna och jag hoppas få ett avslut inom kort. Skulle det inte bli Aaron så har vi andra starka alternativ för att fylla den platsen, berättar Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.