• Huvudsponsorer

Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Hylla Lukas Kilström på torsdag - här är allt som händer i arenan

4 december 2018 09:53
Herr

Poäng i nio raka matcher - på torsdag jagar vi tre nya mot Linköping. Här är praktisk information för dig som ska gå och se matchen i Gavlerinken.


Torsdag den 6 december gästas Brynäs IF av Linköping.

Det händer i arenan

Torsdag den 6 december börjar julen i Gavlerinken då En bra start har julklappsinsamling i entréhallen. Vi samlar in julklappar till behövande barn och filmer familjer. Ta med din julklapp till entréhallen. Klappakuten finns på plats och julmusik spelas i entréhallen och vi bjuder på luciatåg på isen i en av periodpauserna!

Hockey och julbord, en både spännande och väl smakande upplevelse i Gavlerinken! Vi dukar upp ett stort klassiskt julbord i Gavlerinkens restaurang och logevåning.

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i SM-baren! Denna match är det Guld-quiz i SM-baren kl. 17.45. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen!

Hylla Lukas Kilström

Han värvades till Brynäs från Luleå till säsongen 2013/14. Sedan dess han Lukas Kilström utvecklats till en grundbult i vår defensiv.

Nu har 28-åringen passerat en milstolpe under sin karriär i föreningen - genom att passera 300 matcher. På torsdag hyllar vi ytterligare en av våra trotjänare!

Skybar

Ta med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar.

Köp Skybar-biljett här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Varmt välkommen till Gavlerinken!