• Huvudsponsorer

Hylla Lukas Kilström på torsdag - här är allt som händer i arenan

4 december 2018 09:53
Herr

Poäng i nio raka matcher - på torsdag jagar vi tre nya mot Linköping. Här är praktisk information för dig som ska gå och se matchen i Gavlerinken.


Torsdag den 6 december gästas Brynäs IF av Linköping.

Det händer i arenan

Torsdag den 6 december börjar julen i Gavlerinken då En bra start har julklappsinsamling i entréhallen. Vi samlar in julklappar till behövande barn och filmer familjer. Ta med din julklapp till entréhallen. Klappakuten finns på plats och julmusik spelas i entréhallen och vi bjuder på luciatåg på isen i en av periodpauserna!

Hockey och julbord, en både spännande och väl smakande upplevelse i Gavlerinken! Vi dukar upp ett stort klassiskt julbord i Gavlerinkens restaurang och logevåning.

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i SM-baren! Denna match är det Guld-quiz i SM-baren kl. 17.45. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen!

Hylla Lukas Kilström

Han värvades till Brynäs från Luleå till säsongen 2013/14. Sedan dess han Lukas Kilström utvecklats till en grundbult i vår defensiv.

Nu har 28-åringen passerat en milstolpe under sin karriär i föreningen - genom att passera 300 matcher. På torsdag hyllar vi ytterligare en av våra trotjänare!

Skybar

Ta med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar.

Köp Skybar-biljett här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Varmt välkommen till Gavlerinken!