• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Jonathan Granström tillbaka i Brynäs IF

18 april 2016 15:30

Idag blev det klart med ytterligare en spelare till nästa säsongs lagbygge. Jonathan Granström återvänder till Brynäs IF och kontraktet är på tre säsonger.


Efter två säsonger i Luleå HF är det nu klart att den hårt arbetande centern Jonathan Granström kommer tillbaka till Brynäs IF. Jonathan Granström och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på tre år.

– Det känns riktigt bra att få Jonathan Granström till laget och tillbaka till klubben igen, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Han kommer att bli en viktig karaktär i vårt framtida lagbygge. Han står för allt som både medspelare, tränare och supportrar älskar! Välkommen hem Granis!

Jonathan Granström är född 1986 i Orsa och är hockeyfostrad i Mora IK. Första gången han kom till Brynäs IF var inför säsongen 2008/2009 och tack vare sin spelstil blev han snabbt en stor publikfavorit. Han var också en viktig pusselbit i det lag som var med och tog Brynäs senaste SM-guld 2012. Efter sex säsonger i Brynäs IF valde han efter säsongen 2013/2014 att lämna klubben och har sedan dess spelat i Luleå i två säsonger. Nu är det alltså klart att ”Granis” kommer hem till Brynäs IF igen.

– Det känns så klart väldigt roligt att Granström väljer att komma till oss, säger Thomas ”Bulan” Berglund, tränare i Brynäs IF. Han är den typ av spelare som alla klubbar vill ha, och han kommer att bidra mycket till vårt lag. Han är en gedigen hockeyspelare som vill vara i elden hela tiden. Han är en bra tekare, han vill vara inblandad i kampmomenten och han är stark framför mål. Han vill göra just de saker som är hockey, men som kanske inte alltid är så glamoröst. Att vilja göra det jobbet är viktigt, och Jonathan kommer definitivt att bidra till att vi blir ett bättre hockeylag.

Se hälsning från Jonathan Granström