Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb

Information angående införande av vaccinationsbevis

17 november 2021 16:55
Brynäs IF
SHL, SDHL, Brynäs IF

Idag höll Folkhälsomyndigheten en presskonferens tillsammans med Kultur- och idrottsministern samt socialministern gällande nya riktlinjer kring hanteringen av coronapandemin.

Nedan följer ett uttalande från SHL.


Tidigare på eftermiddagen kallade regeringen till en presskonferens med anledning av pandemin. Vidare meddelade regeringen att Folkhälsomyndigheten skickat en hemställan med rekommendation på vaccinationsbevis vid offentliga tillställningar. SHL är positiva till vaccinationspass och att arrangörerna tillåts ta ansvar utifrån rådande förutsättningar.

Remissen innebär att vaccinationsbevis rekommenderas vid offentliga tillställningar från den 1 december. Utan vaccinationsbevis skulle ytterligare smittskyddsåtgärder införas medan vaccinationsbevis innebär att inga ytterligare begränsningar genomförs vid offentliga tillställningar i dagsläget.

– Vi har sedan pandemins start önskat möjligheten till att ta ansvar utifrån pandemins förutsättningar och är därför positiva till vaccinationspass sett till rådande förutsättningar, säger Jenny Silfverstrand, VD SHL, och fortsätter;

– Vi kommer nu se över förutsättningarna och ytterligare frågor kopplat till detta, och återkommer med mer information kring vad som gäller våra arrangemang från den 1 december. Vi återkommer med mer info så snart vi kan, avslutar Silfverstrand.