Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Fredag Fre 18 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Onsdag Ons 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Erika Grahm till Brynäs IF

29 maj 2018 15:00
Dam

Landslagsspelaren Erika Grahm har skrivit ett kontrakt med föreningen för spel två säsonger och vid sidan av rollen som spelare kommer hon få en nyckelposition i föreningens nysatsning på tjej- och damverksamheten.


Landslagsspelaren Erika Grahm har skrivit ett kontrakt med föreningen för spel två säsonger, med start säsongen 18/19.

Erika Grahm född 1991, kommer närmast från spel i SDHL-klubben Modo Hockey där hon spelat och varit verksam sedan säsongen 2005/2006.

Grahm kontrakteras för spel i Brynäs IF:s SDHL lag och vid sidan av rollen som spelare kommer hon få en nyckelposition i föreningens nysatsning på tjej- och damverksamheten.

-Vi vill ge Erika förutsättningar att fortsätta sin elit- och landslagssatsning på högsta nivå och samtidigt ta nästa steg i karriären vid sidan av isen. Vi har därför erbjudit Erika en helhetslösning som spelare i Brynäs IF:s SDHL-lag och även rollen som verksamhetsutvecklare för vår tjej- och damverksamhet. Erika och Brynäs IF:s gemensamma mål är att hon under tiden växer och utvecklas i föreningen för att i framtiden bli sportchef för Brynäs IF, berättar Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Brynäs IF.

Erika Grahm flyttar till Gävle och startar träningen och sin nya tjänst den 1 augusti 2018.

-Det känns spännande. Jag lockas av den långsiktiga satsning som Brynäs IF nu gör för att ge tjejer i regionen bra förutsättningar att spela hockey. Jag har haft en lång karriär i Modo och tidigare har jag själv haft mest fokus på min spelarkarriär, men nu när jag är lite äldre så känner jag att karriären vid sidan av isen också är viktig. Min dröm är att fortsätta arbeta inom hockeyn så den här lösningen passar mig verkligen perfekt! Det ger en ytterligare dimension att jag dessutom får arbeta med att utveckla tjej – och damverksamheten tillsammans med organisationen, det känns så inspirerande. Som spelare är jag en skridskostark och hårt arbetande lojal lagspelare. Det ska bli så kul att träffa truppen och köra igång i augusti, säger Erika Grahm.

-Erika Grahm var vårt huvudspår i rekryteringen av verksamhetsutvecklare för vår tjej- och damverksamhet. Målet är att skapa en hållbar och stark organisation kring vårt SDHL-lag och en liknande grogrund och talangverksamhet som finns på kill- och herrsidan i Brynäs IF tillsammans med hockeygästrikland. Vi är helt övertygade om att Erika är helt rätt person för uppdraget, med henne får vi en av Sveriges starkaste hockeyprofiler och bästa spelare till föreningen, säger Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Brynäs IF.

I Erikas nya roll som verksamhetsutvecklare för dam- och tjejverksamheten kommer hon internt i organisationen att arbeta med stöd av Johan Cahling, Michael Campese, Stefan Bengtzén och Andreas Dackell. Grahm rapporterar till sportchef Stefan Bengtzén som också är föreningens huvudansvarige för damverksamheten.

-Det blir ett enormt lyft för vår tjej- och damverksamhet. Erika har fantastiska ledaregenskaper, ett starkt nätverk och massor med erfarenheter från alla möjliga nivåer inom svensk hockey. Detta och dessa ska vi nu använda för att skapa en hållbar hockeyverksamhet för tjejer och damer i Brynäs IF, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.