Hållbarhetsmatchen, Bidra till hjärnforskning genom auktioner
Publicerad: 2019-09-16
Brynäs
Hjärnskakningar är det kanske största hotet mot vår sports framtid. I vår strävan mot en mer hållbar hockey dedikerar vi hemmapremiären 19/20 till att belysa och uppmärksamma frågan. Till förmån för insamlingen till Bissen Brainwalk har du nu chansen att buda hem en ny Bauer RE-AKT 150 – ishockeyhjälm och två matchtröjor från internmatchen Svarta-Vita.

Brynäs IF bygger premiärmarschen till hemmapremiären mot Färjestad lördagen den 21 september tillsammans med Bissen Brainwalk. En insamlingsfond startad 2014 – och som sedan dess drivit för att samla in pengar till hjärnforskningen och sprida information om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Hemmapremiären mot Färjestad har nedsläpp 15.15 – och vi startar premiärladdningen från Stortorget.

Program för premiärdagen:

11.00) Brynäs IF, Bissen Brainwalk och företag ställer ut på Stortorget.

12.00) Uppträdande på scenen med Gefle Gymnastikförening och Uddans & Co Dansstudio.

13.00) Brynäs IF:s scenprogram startar med gäster, hockeysnack och livemusik.

13.45) Marsch till Gavlerinken Arena.

15.15) Nedsläpp Brynäs IF — Färjestad BK

Till förmån för insamlingen till Bissen Brainwalk auktioneras nu en vit och en svart matchtröja från internmartchen Svarta-Vita som spelades i Gavlerinken torsdag 15 augusti 2019 samt en ny Bauer RE-AKT 150 – ishockeyhjälm ut. Hjälmen är signerad av de NHL-spelare som deltog vid internmatchen Svarta – Vita som spelades i Gavlerinken Arena torsdagen 15 augusti 2019.

Auktionen administreras av Brynäs IF till förmån för Bissen Brainwalk. Lägg ditt bud på Tradera här >>>

Insamlingsfonden Bissen Brainwalk har till syfte att samla in pengar till hjärnforskningen samt att sprida information om och förståelse kring hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. En gång per år delas insamlade medel ut i form av forskningsanslag till olika områden inom hjärnforskningen.

Insamlingsfonden Bissen Brainwalk är en ideell förening som arbetar och verkar inom ramen för Svensk Insamlingskontroll och har godkänts för 90-konto.

Läs mer om Premiärmarsch för Brynäs IF och hockeyns framtid - tillsammans går vi för hjärnforskningen >>>

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg