• Huvudsponsorer

Ryan, Johan, Daniel, Jesper och Linus.

8 januari 2018 15:30
Herr

Några rader från förmiddagen med herrlaget.


Några Brynässpelare som är extra efterfrågade just nu är Ryan Gunderson, Johan Alcén, Daniel Paille och Jesper Boqvist. Här är lite om läget med dem. Och dessutom Linus Fernströms nya hjälm som anlände idag.

Johan Alcén klev av matchen mot Mora med fyra minuter kvar. Han råkade ut för problem med ett ligament i foten. Idag fick han behandling av Brynäs massör Glenn Hellström och vilade från isträningen. Johan räknar med att vara tillbaka i laget senare under veckan.

Jesper Boqvist kommer att träna med laget under tisdagen och är säkert redo för spel på torsdag om Tommy Sjödin väljer att spela honom.

Daniel Paille är i gymmet och kör varje dag. Men ännu bara då och då ute på is. Det går framåt för Daniel men det är fortfarande oklart när han kommer tillbaka i spel.

Daniel Paille med tejpad mun för att göra det lite jobbigare i gymmet syns längst bort i bild.

Ryan Gunderson säger att han är envis och tänker vara med igen snabbare än vad som tidigare är sagts. Han kör för fullt i gymmet och var med Paille ute i B-hallen idag. Det är bra att det bara är två matcher i veckan nu. Då missar jag inte så mycket, sade han denna förmiddag.

Ryan Gunderson poserar elegant med den lindade handen.

Linus Fernström har nu äntligen fått sin nya hjälm. Därmed kan han lägga bort den gamla med Karlskronamålningen på.

En riktigt snygg hjälm som vi kommer att få se Linus i under kommande matcher.