Brynäsdagen i Furuviksparken — kom och träffa våra spelare inför säsongen
Publicerad: 2019-07-04
Brynäs
Här är datumet du inte vill missa. Lördagen den 10 augusti intar Brynäs IF Furuviksparken – för en fullspäckad dag tillsammans med alla brynäsare. — Vi har massor av roliga aktiviteter planerade, säger Brynäs IF:s marknads- och eventkoordinator Michaela Lindberg.

Lördagen 10 augusti har du möjlighet att träffa både SDHL- och SHL-laget på närmare håll och få en autograf av just din idol!

— Vi förbereder för en härlig heldag tillsammans med alla brynäsare. Det är ett perfekt tillfälle att träffa spelare från båda våra representationslag i en annan miljö än den som är deras vardag i arenan. Vi hoppas att det väller in brynäsare till Furuvik och att det blir ett fantastiskt avstamp där vi laddar upp för säsongen tillsammans, säger Brynäs IF:s marknads- och eventkoordinator Michaela Lindberg.

Här är allt som händer under dagen:

14.00-16.00 Entré till Brynäsdagen.

16.00 Scenprogram med representationslagen, SHL- och SDHL-trupperna presenteras och intervjuas på scenen.

16.45-17.45 Autografskrivning med representationslagen.

18.00-19.00 Spelare från både SHL och SDHL finns vid utvalda spel och attraktioner på tivolit.

20.00 Konsert.

Pris:

För medlemmar och seriekortsinnehavare som har betalat medlemskap och/eller seriekort inför säsongen 19/20 är priset 100 kronor/vuxen och 50 kronor/barn. Uppge ditt namn i Brynäsentrén så bockar vi av dig innan du köper din inträdesbiljett på plats.

För samarbetspartners är priset 100 kronor/vuxen och 50 kronor/barn. Anmälan sker via en separat inbjudan från Brynäs IF, betalning av inträdesbiljett sker på plats.

Erbjudandet gäller två vuxna och tre barn per familj.

Vi ses i Furuvik!

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist