• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Brynäs IF skriver kontrakt med Kanadensisk spelare

4 maj 2018 15:00
Dam

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Cassandra Vilgrain för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.


Brynäs IF skriver kontrakt med Cassandra Vilgrain

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Cassandra Vilgrain för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.

-Vi är stolta att presentera Cassandra som vårt nästa nyförvärv. Hon är en 22 årig högerforward som kommer hjälpa oss med det offensiva spelet och Power Play. Som spelare är hon skolad i ett bra hockeyprogram i Univ. of British Columbia och värt att nämna är också att hennes pappa är Claude Vilgrain f.d. NHL spelare, berättar Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig Brynäs IF.

Cassandra Vilgrain är född 1995, från British Columbia i Kanada och kommer närmast från i spel i Collegehockey för University of British Columbia.

-Det var enkelt för mig att välja Brynäs IF. Jag vill spela med ett konkurrenskraftigt och kvalificerat lag. Klubben är känd som ett topplag internationellt. Klubbens historia och dess rykte av att ha en bra atmosfär i staden och Gavlerinken Arena gjorde beslutet enkelt. Jag ser fram emot att visa vad jag går för i en ny liga och i ett nytt land. Att hjälpa laget mot en lång säsong och att vinna ett mästerskap är ett av mina mål, berättar Cassandra Vilgrain.

-Som hockeyspelare är jag en tvåvägs forward som stoppar upp motståndaren och jobbar offensivt med mina främsta spelkvaliteter som är snabbhet, bra skott och bra spelsinne. Jag jobbar hårt och sätter alltid laget främst. Vid sidan av isen är jag en social person som gillar att träffa vänner och familj. Eftersom jag kommer från västra Kanada så är vandring i natur och berg en av mina favoritsysselsättningar på fritiden, berättar Vilgrain.

Vilgrain ansluter till truppen under sommaren.

Fortsätt följa lagbygget här på brynas.se