• Huvudsponsorer

Brynäs intar Furuvik – kom och mingla med oss: ”En härlig heldag”

3 juli 2018 11:45
Brynäs

Här är datumet du inte vill missa. Söndag den 12 augusti intar Brynäs IF Furuviksparken – för en fullspäckad dag tillsammans med alla Brynäsare. -Vi har massor av roliga aktiviteter planerade, säger Brynäs IF:s marknads- och eventkoordinator Michaela Lindberg.


Nedräkningen till säsongen 18/19 fortsätter. Torsdagen den 9 augusti smygstartar vi säsongen med den årliga internmatchen svarta mot vita i Gavlerinken Arena. Och bara tre dagar senare har du möjlighet att träffa både dam- och herrlaget på ännu närmre håll och få en autograf av just din idol. Under Brynäsdagen på Furuviksparken söndagen den 12 augusti.

-Vi förbereder för en härlig heldag tillsammans med alla Brynäsare. Det är ett perfekt tillfälle att träffa spelare från både vårt dam- och herrlag i en annan miljö än den som är deras vardag i arenan. Vi hoppas att det väller in Brynäsare till Furuvik och att det blir ett avstamp där vi laddar upp för säsongen tillsammans, säger Brynäs IF:s marknads- och eventkoordinator Michaela Lindberg.

Här är allt som händer under dagen:

10.00-12.00 Entré till Brynäsdagen

12.00 Scenprogram med dam- och herrlaget, trupperna presenteras och intervjuas på scenen

13.00-14.30 Autografskrivning med dam- och herrlaget

14.30 Titta när dam- och herrspelare är med och matar Lemurerna i parken

15.00-16.00 Dam- och herrspelare finns vid utvalda spel och attraktioner på Tivolit

Pris:

För medlemmar och seriekortsinnehavare som har betalat medlemskap och/eller seriekort inför säsongen 18/19 är priset 125 kr/vuxen och 99 kr/barn. Uppge ditt namn i Brynäs-entrén så bockar vi av dig innan du köper din inträdesbiljett på plats.

För samarbetspartners är priset 125 kr/vuxen och 99 kr/barn. Anmälan sker via en separat inbjudan från Brynäs IF, betalning av inträdesbiljett sker på plats.

Erbjudandet gäller två vuxna och tre barn per familj.

Vi ses i Furuvik!