Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb

Publikinformation inför Brynäs - Djurgården 4/12 18.00

4 december 2021 10:57
Brynäs IF, SHL
SHL

Praktisk information inför ditt besök i Monitor ERP Arena idag.

Viktigt: Vaccinationsbevis mot Covid-19 krävs för entré till arenan. Var på plats i god tid och ha vaccinationsbevis, legitimation och matchbiljett redo att visa upp.


Det är dags för SHL-match och därmed dags för ert besök i Monitor ERP Arena. Vi hoppas att ni får en härlig upplevelse! Här nedan hittar ni information som kan vara bra att ha inför ert besök.

Arenan öppnar 2 timmar före matchstart. Skybar öppnar 2 timmar före match. Restaurang och loge öppnar 3 timmar före match då vi serverar julbord denna match.

Vaccinationsbevis Från 1 december 2021 krävs vaccinationsbevis mot Covid-19 för att få gå på allmänna sammankomster med fler än 100 åskådare. Det innebär att du måste ha ett giltigt och EU-godkänt vaccinationsbevis att visa upp inför entré på arenan. Du behöver även en giltig legitimation för att säkerställa att du är du. Undantagna från kravet på vaccinationsbevis är alla under 18 år, men ta med legitimation för att bekräfta att du är yngre.

Läkarintyg som intygar att du inte kan bli vaccinerad mot covid-19 måste vara utfärdad av legitimerad läkare och tydligt visa att skäl finns för att inte bli vaccinerad.

Parkering För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Monitor ERP Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Information till dig som bokat julbord i restaurang och loge Lördag 4 december vankas det julbord i både restaurang och på de bägge logesidorna. Julbordet står uppdukat från kl. 15.00 fram tills kl. 18.00 då matchen startar. Dessertbordet serveras fram till 3:e period börjar.

Simon Bertilsson gör sin 500:e Brynäsmatch Assisterande lagkapten Simon Bertilsson gör idag sin 500:e match i Brynäs. Detta kommer vi att uppmärksamma honom extra mycket för i samband med SHL-matchen 26/12.

Utdelning av Tigerstipendiet Strax innan nedsläpp delas årets Tigerstipendie ut. En av Arvid Sundin, Samuel Jonsson och Linus Lindblom tilldelas 25 000 kr i stipendie. Läs mer här.

Klappakuten I entréhallen har du idag möjlighet att skänka julklappar till barn som kan få extra glädje av det. Matakuten samlar in och delar ut inför jul.

Luciatåg I den första periodpausen får vi njuta av luciatåg på isen. Vi tackar Gävleskäret för besöket

Tryck din egen tröja Tryck din egen Brynäströja! Ikväll har du möjlighet att trycka din egen tröja i entréhallen tillsammans med Intersport och Craft – detta är en unik möjlighet för endast er på plats i arenan. Välj själv, vilken Brynäsare är du?

Köp din biljett här!

Varmt välkommen till Monitor ERP Arena!