Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Måndag Mån 28 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Alexander Ljungkrantz skriver tvåårskontrakt med Brynäs IF

15 juni 2021 11:58
HERR

Alexander Ljungkrantz skriver sitt första SHL-kontrakt. Kontraktet med Brynäs gäller över säsongen 2022/23. — En spelare från egna leden som besitter en fin skridskoåkning, säger assisterande tränare Mikael Holmqvist.


19-åriga Ljungkrantz är född och uppvuxen i Gävle och har Sätra IK som moderklubb. Det är en spelare som gått hela vägen från Brynäs U16-lag till att nu skriva SHL-kontrakt med Brynäs IF. Han har också representerat det Svenska landslaget som junior.

— Det känns väldigt bra och otroligt roligt att få skriva mitt första SHL-kontrakt med Brynäs. Det har varit en dröm jag har haft och därför känns det väldigt hedrande, säger Alexander Ljungkrantz och fortsätter:

— Förra säsongen var speciell men väldigt lärorik på många sätt. Jag fick vara med och se vad som krävs för att spela på den här nivån och hur saker fungerar.

Säsongen 2019/20 debuterade Ljungkrantz som 17-åring i SHL. Förutom de tre matchern i SHL spelade han i Brynäs J20 SuperElit där han producerade 27 (15+12) poäng på 42 matcher.

— En spelare från egna leden som besitter en fin skridskoåkning. Han har även ett bra målsinne och med sin fart skapar han målchanser för sina medspelare och för sig själv, säger assisterande tränare Mikael Holmqvist.

Under förra säsongen noterades Alexander Ljungkrantz för 16 framträdanden i SHL. Han var även utlånad till Strömsbro. Där gjorde Ljungkrantz tolv (8+4) poäng på 14 matcher i Hockeyettan.

— Jag ska bygga vidare på mitt spel från förra året och dra nytta av lärdomarna. Jag gillar att spela ett snabbt spel så jag försöker utveckla min fart samtidigt som jag vill bli bättre på små ytor och spelet med puck, säger Alexander Ljungkrantz.