• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Brynäs värvar ny forward

17 maj 2017 10:31
Herr

Återigen hittar sportchefen ett nyförvärv i söder.


Stefan Bengtzén har åter fångat upp en spelare från de södra delarna av landet. Rögles lagkapten de senaste två säsongerna Christopher Liljewall är klar för Brynäs IF.

-Vi får in en mycket fin spelarkaraktär och en hårt jobbande center. Jag har haft koll på Christopher ett tag nu och är väldigt glad över att han valt att skriva ett avtal över två år med oss, säger sportchef Stefan Bengtzén.

Liljewall är 27 år och uppvuxen i Ängelholm. Han har varit Rögle BK trogen under hela karriären med två kortare avbrott. Bland annat var han med säsongen 2009/10 och förde upp Växjö från allsvenskan till SHL. Samma resa har han också gjort med Rögle. Totalt har han spelat 219 matcher i SHL och producerat 59 poäng. Christopher är 193 cm och 90 kilo tung. Han ansluter till Brynäs försäsongsträning kommande vecka.

-Jag är riktigt laddad och det ska bli jättekul att få representera Brynäs IF, säger Christopher Liljewall. Jag har följt laget under slutspelet och de spelar en jättefin ishockey. Det är inspirerande att komma in i en sådan förening med all historik och tradition. Jag ska bidra med stort lagspel och karaktär och givetvis med hundraprocentig inställning varje dag.