Maja Nylén Persson inför Leksand
Publicerad: 2021-11-24
SDHL
Vi fick en rivstart på andra halvan av SDHL-säsongen när SDE besegrades i fredags. En som återvände till truppen efter OS-kval var Maja Nylén Persson. – Jättekul att vara tillbaka i Brynäs och spela med laget, vi förlorade mot SDE sist och fick verkligen revansch, säger Maja Nylén Persson.

En match förra veckan, tre hemmamatcher den här veckan. En tät vecka väntar.

– Det är en hektisk vecka nu med tre matcher. Vi ska bara fortsätta på det inslagna spåret från i fredags så ska det gå bra, säger Nylén Persson. – Matcherna är ju roligast och det vi tränar för så jag tycket bara att det är roligt.

Leksand är en vanlig motståndare för oss, både i SDHL och i träningsmatcher under försäsongen. De senaste säsongerna har det inneburit ett större övertag för oss.

– Jo, vi har väl ett litet övertag på dem. Men som i alla matcher i SDHL måste vi vara på topp för att ta poäng, säger Nylén Persson.

Det är riktigt jämnt i tabelltoppen av SDHL där vi och Luleå växlar mellan att vara serieledare, beroende på vilket lag som spelat senast. Ett race om serieseger som Nylén Persson gillar.

– Det är jättekul och Linköping är också med där strax bakom. Det är kul att det är så jämnt. Det gäller i varje match att vi tar poäng så vi hänger med. Men det är jättekul.

En hektisk vecka som sagt, hur gör du för att orka?

– Gäller bara att komma hit till jobbet varje dag, ta hand om kroppen och fokusera på rätt saker.

Brynäs - Leksand

19.00

Monitor ERP Arena

Köp din biljett till matchen här.

Brynäs IF