Brynäs IF presenterar en ny klubbdirektör
Publicerad: 2018-02-26
Brynäs
Brynäs IF meddelar idag att rekryteringen av föreningens nya klubbdirektör är klar. Det är Michael Campese, som från och med den 7 maj tillträder som klubbdirektör för Brynäs IF.

Brynäs IF styrelse har arbetat med rekryteringen av ny klubbdirektör under starten av 2018, sedan tidigare klubbdirektör Johan Stark gått vidare till nytt uppdrag som generalsekreterare för Svenska Basketbollförbundet.

Brynäs IF meddelar idag att rekryteringen av föreningens nya klubbdirektör är klar. Det är Michael Campese, som från och med den 7 maj tillträder som klubbdirektör för Brynäs IF.

Michael Campese kommer närmast från Västerås SK där han arbetat som klubbchef sedan 2008.

-Jag är en driven, engagerad ledare och entreprenör med ett stort idrottsintresse och jag har ett gediget intresse för företag och affärer berättar Michael Campese.

Michael är 44 år och kommer ursprungligen från Västerås och är delvis uppvuxen i Sandviken. Det var under tiden han bodde i Sandviken som han blev Brynäsare och var en regelbundet återkommande gäst vid hemmamatcherna i Gavlerinken. Michael är gift med Sara och tillsammans har de två barn i tonåren.

-Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag. Brynäs IF är ett fantastisk varumärke, föreningen har en intressant historia med fin tradition. Tillsammans med den engagerade personalen som finns ska det bli mycket roligt att arbeta vidare och utveckla föreningen och verksamheten, säger Michael Campese.

-Vi från styrelsen i Brynäs IF är väldigt nöjda med rekryteringen. Med Michael får vi en klubbdirektör med starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling tillsammans med personalen. Han har erfarenheter från att utveckla föreningsverksamhet och har skördat fråmgångar som han kommer få nytta av i rollen som klubbdirektör. Med Michael på plats så fortsätter vi bygget av en stabil organisation. Detta är grunden för att vi ska skapa vinnare på och vid sidan av isen, säger Jürgen Lorenz, styrelseordförande Brynäs IF.

Kommunikationschef Elin Lith