Oula Palve var inblandad i alla våra mål mot Frölunda
Publicerad: 2021-11-27
SHL
Det blev förlust, 3-4, efter förlängning hemma mot Frölunda. I matchen noterades Oula Palve för tre assister, vilket betyder att han var inblandad i alla tre mål. – Jag har jobbat hårt på mitt spel och att bli produktiv, jag tycker att det har börjat betala sig och jag börjar bli en viktig spelare, säger Palve.

Hur sammanfattar du matchen?

– Frölunda är ett bra lag, de fick ett par mål i början. Det var en dålig start från oss, vi kan inte släppa in mål så tidigt mot så bra lag. Men vi kämpar oss tillbaka och är bra i andra och tredje. I förläningen har vi inte tålamod no och de är ett topplag, säger Palve.

Än en gång kommer vi ikapp från underläge och vi lyckas kvittera till 3-3 med bud på mer. Din tanke om att ni kommer tillbaka så starkt?

– Det vore trevligt att försvara ledningar mer än jaga underläge. Men det är ett bra tecken att vi kan studsa tillbaka och fortsätta tro på det. Vi utjämnade och en annan dag hade vi vunnit. VI måste fortsätta jobba, det är en process. Mot topplag kan vi inte släppa in mål på det sättet vi gör.

Du själv var inblandad i alla våra mål idag, vad tänker du om din egen insats ikväll?

– Sista förväntade jag mig inte ett mål, jag gav pucken till Eklind som sköt och en gick in. Jag är glad för honom, säger Palve. – Jag har jobbat hårt på mitt spel och att bli produktiv, jag tycker att det har börjat betala sig och jag börjar bli en viktig spelare. Men jag måste göra mer mål och vårt fjärde ikväll. Jag måste vara ännu bättre så vi kan vinna fler matcher.

Nästa match

Brynäs – Örebro

Tisdag 30/11 19.00

Monitor ERP Arena

Köp din biljett här.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners