• Huvudsponsorer

Skänk julklappar till behövande barn - både på torsdag och lördag

3 december 2018 14:08
En bra start

Förra året samlade Brynäs IF och En bra start in över 1 000 julklappar från publik vid en SHL-match till behövande barn. Nu är det äntligen dags igen!


Förra året samlade En bra start och Brynäs IF in över 1 000 julklappar från publik vid en SHL-match till behövande barn. Nu är det äntligen dags igen då vi för fjärde året i rad samlar in julklappar till behövande barn och familjer inför jul.

I år gör vi det tillsammans med Klappakuten som är ett samarbete mellan Brynäs IF och En bra start och Matakuten med syfte att de som annars inte skulle ha möjlighet får en chans att fira jul med julklappar och god mat.

Och det här året gör vi det inte bara vid en match.

Utan två.

Vid både torsdagsmatchen mot Linköping och lördagsmatchen mot Timrå kan du skänka dina julklappar i entréhallen.

Torsdagen den 6 december spelar vi mot Linköping med nedsläpp 19.00 i Gavlerinken Arena. Fram till matchstart har du möjlighet att lämna julklappar till En bra start och Lasse Wennman från Matakuten i entréhallen.

Samma sak gäller på lördag. Då spelar vi hemma mot Timrå klockan 18.00 - och fram till matchstart har du möjlighet att lämna julklappar till En bra start och Lasse Wennman från Matakuten i entréhallen.

Lasse Wennman, vars projekt Matakuten har fått stor uppmärksamhet de senaste åren, ser Klappakuten som en prioriterad del av sin verksamhet.

— Det är viktigt att alla som vill har möjlighet att samlas, äta mat och dela presenter. Det finns ett stort behov och nya mottagare, säger Lasse Wennman.

Han delade ut julklapparna till behövande familjer förra året och såg tacksamheten hos barnen.

— Det blev exakt den stämning och de reaktioner som man kan förvänta sig. Det blev verkligen jul och det viktigaste är att ingen hamnar i utanförskap, säger Lasse Wennman som nu hoppas på ny succé och ännu fler glada människor i år.

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.