• Huvudsponsorer

Allt du behöver veta inför Brynäs-Malmö

6 mars 2019 08:00
Herr

På torsdag är det dags för SHL-match i Gavlerinken. Brynäs IF gästas av Malmö, nedsläpp 19.00. Vi uppmärksammar Årets tigerstipendiat och dessutom erbjuder vi drömdeal - på både after work-buffé och utvalda biljetter.


Ladda upp inför matchen i Gavlerinken

Som vanligt startar vår live-studio 1 timme innan nedsläpp. Henrik Harysson leder studion som på torsdag gästas av hockeyexperten Jörgen Sundqvist.

Årets Tigerstipendiat uppmärksammas

Varje år delar Stiftelsen Lennart ”Tigern” Johanssons minnesfond ut ett stipendium till en ung, lovande ishockeyspelare som under året visat stort ”Tigerhjärta”. Övriga kriterier är att mottagaren under året ska ha höjt sig över sina lagkamrater i något avseende; visat sig vara en god kamrat, haft en positiv personlighetsutveckling som inneburit högre standard och prestationsförmåga, eller i något avseende övervunnit sig själv.

Dom nominerade är: Victor Söderström, Victor Barrögård och Viktor Persson

Vinnaren av årets Tiger-stipendium presenteras på isen inför nedsläpp.

AW i Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott.

Vi har tagit fram ett kanonpris på Skybarbuffén till Malmömatchen - endast 79 kronor inkl. kaffe! (Ord pris 169 kr) Priset gäller endast vid förköp och vi har 250 biljetter med först till kvarn som gäller.

Som alltid i Skybar har vi en trubadur som spelar och ger en härlig inramning till kvällen. Vi öppnar 2 timmar före nedsläpp för dig med Skybarbiljett (övriga 1,5 timme före nedsläpp) och stänger vid 23:00.

Köp dina biljetter här >>>

Specialerbjudande

Vid hemmamatcherna mot Malmö (7/3) och Rögle (9/3) kan du köpa sittplatsbiljetter för vuxna för bara 99 kronor på sektion K3 och J3. Sedan tidigare kostar barnbiljetter i Gavlerinken bara 49 kronor.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!