Onsdag Ons 16 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Anton Rödin: "Publikens stöd ger oss extra energi"

11 mars 2022 18:15
Anton Rödin inför dubbla hemmamatcher
SHL

Under veckans bortaturné gjorde Anton Rödin ett mål och en assist och visade vägen i segermatchen mot Oskarshamn. Nu väntar två viktiga hemmamatcher och kapten Rödin ger sina tankar inför helgen.


Brynäs är åter på hemmaplan efter en bortaturné söderut. En bra insats och två viktiga poäng mot Oskarshamn följdes av en mindre bra insats mot Rögle.

-Mot Oskarshamn lyckas vi hålla pucken inom laget på ett bra sätt och på så vis kan vi styra matchen dit vi vill. Två viktiga och sköna poäng som vi tar med oss hem till Gävle, säger Rödin och fortsätter:

-I matchen i torsdags ger vi bort alldeles för mycket puck och mot ett bra lag som Rögle blir man straffade då.

I helgen väntar dubbla hemmamatcher, lördag och söndag, när det återigen ska spelas mot Rögle och Oskarshamn. Närmast väntar en chans till snabb revansch i returmatch mot Rögle. Anton Rödin vet vad som blir viktigt inför returen.

-Det gäller att vi lär oss från misstagen i senaste matchen, mer noggrann med pucken och håller den inom laget. Vi har pratat mycket om det och är väl förberedda inför kommande match.

Med sitt mål och sin assist under veckan passerade Anton Rödin 30-poängssträcket och är med sina 16 mål Brynäs interna skytteligaledare. Totalt har det blivit 31 poäng på 48 matcher och känslan är att kaptenen har lagt i ytterligare en växel senaste matcherna.

-Det är alltid roligt att producera poäng, men det viktigaste är att det går bra för laget och om jag kan bidra till det så är jag nöjd. Fyra viktiga matcher som återstår av serien och det är fullt fokus på vinster som gäller.

En lördagsmatch med retrotema från 50-talet och en Brynäsloppis innebär att det väntas en hel del publik till matchen. Efter en säsong som till stora delar bestått av restriktioner och en begränsad publik så är kapten Rödin glad att åter få stöd från läktaren.

-Klart det är väldigt viktigt! Vi vill ha många brynäsare på plats i Monitorn. Det ger oss en extra energi och publiken blir som en extra utespelare.

KÖP BILJETT TILL HELGENS MATCHER