Glad Påsk önskar Brynäs IF
Publicerad: 2018-03-30
Brynäs
Vi önskar alla supportrar, medlemmar, funktionärer, ideella krafter, partners, spelare, ledare och personal en riktigt Glad Påsk!

Vi önskar alla supportrar, medlemmar, funktionärer, ideella krafter, partners, spelare, ledare och personal en riktigt Glad Påsk!

Brynäs IF Kansli och Restaurang Arena

Fredag 30 mars Stängt

Måndag 2 april Stängt

Öppnar som vanligt tisdag den 3 april.

Behöver du inspiration till vad du kan fylla ditt påskägg med? Här kommer tre tips från Brynäs IF!

MEDLEMSKAP

Medlemskap är den perfekt till påskägget och passar familjemedlemmar, vänner och bekanta. Och du är väl själv medlem i Brynäs IF? Visa att du har ditt hjärta i Brynäs IF och var med och stöd din klubb genom att engagera dig i föreningen. Ju fler medlemmar vi blir desto starkare blir vi!

Klicka här för att läsa mer >>>

BRYNÄSSOUVENIRER

Varför inte ge bort Brynässouvenirer i påskägg? Denna vecka har du möjlighet att köpa Brynäs IF paketetet med matchtröja, halsduk och mössa för 699:- (ord. pris från 947:-).

Du kan handla Brynäs IF officiella merchandise via webbshopen, i butiken i Gavlerinken Arena, hos Intersport i Gävle och Valbo. Butiken i Gavlerinken Arena har öppet fredagar kl. 11-14 samt matchdagar kl. 11 - en timme efter matchens slut.

Klicka här för att komma till Brynässhopen>>>

RESTAURANG ARENA

Ge bort lunchkuponger till din vän i påskägg. Varje vardag serveras en omtyckt lunchbuffé med tre varmrätter, soppa, färskt bröd och en inspirerande salladsbuffé.

Klicka här för att läsa mer >>>

Glad Påsk

Önskar Brynäs IF

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg