Skräddarsytt affärsupplägg bakom ny guldpartner: "Unikt samarbete"
Publicerad: 2019-09-02
Brynäs
Brynäs IF har en ny guldpartner. Föreningen har tecknat avtal med Telebolaget – tack vare en ny typ av affärsupplägg. — Ett unikt samarbete för Brynäs IF, säger klubbdirektören Michael Campese.

Brynäs IF har haft totalt 23 guldpartners.

Nu ökar siffran – till 24.

Telebolaget, som verkar inom företagskommunikation, har signerat ett avtal med föreningen.

Samarbetet är fött genom Brynäs nätverkskoncept En bra affär.

Telebolaget har varit en aktiv partner under uppstarten - och väljer nu att uppgradera sitt partnerskap till guldnivå.

Detta sker tack vare föreningens ambition att fungera som affärsutvecklare tillsammans med partners.

— Brynäs IF har sedan starten av En bra start för fem år gjort det fantastiskt bra med att erbjuda partners möjligheten att förflytta sitt engagemang från traditionell exponering till samhällsnytta. Senaste året har vi även utvecklat möjligheten för partners att gå från exponering till affärsnytta. Det här är ett av förhoppningsvis många framtida partnerskap som bygger på det, säger klubbdirektören Michael Campese.

— Vi kommer arbeta tillsammans med Telebolaget för att generera nya affärer. Det är ett skräddarsytt upplägg anpassat utifrån deras behov och som kommer gynna båda parter, både Telebolaget och Brynäs IF.

Nicklas Monrad, VD, Telebolaget:

— Otroligt spännande att fått till detta samarbetsavtal med Brynäs, en klubb som andas utveckling i form av samarbeten och hållbarhet. Vi är helt övertygade om att det här kommer kunna ge ett intressant tillskott till bådas affär och självklart till de företagen som väljer att samarbeta med oss. På så vis så stöttar man Brynäs ännu mer genom vårt unika affärsupplägg.

Fakta: Det här är Telebolaget

Telebolaget driver en verksamhet vars affärsidé bygger på att erbjuda företag och organisationer helhetslösningar inom telekommunikation, samt att tillhandahålla tjänster och produkter som gör detta möjligt.

Vill du veta mer om Brynäs nya guldpartner kan du läsa mer på: http://telebolagetmkab.se

Kommunikationschef Kevin Johansson