Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Söndag Sön 6 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Fredag Fre 18 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Onsdag Ons 30 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan

Manner, Olesen och Gudlevskis reser till OS

25 januari 2022 13:47
SHL

Snart väntar de Olympiska Spelen i Peking och där hockeyturneringar med stort fokus. På damsidan har vi redan berättat om de nio spelarna från vår SDHL-trupp som är kallade. Från vår SHL-trupp kommer tre personer, tränaren Mikko Manner och spelarna Nick Olesen och Kristers Gudlevskis att resa till OS för att representera sina länder.


När Mikko Manner anslöt som ny huvudtränare för vår SHL-trupp var han även assisterande tränare för det finska herrlandslaget, en roll han haft under flera år. Under säsongen har Manner varit med det finska laget under de turneringar som kunnat spelas mellan olika nationer. Nu väntar OS för Manner där han och Finland ställs mot Sverige, Lettland och Slovakien.

Under Manners frånvaro leds SHL-truppen av Ari-Pekka Pajulouma tillsammans med övrig ledarstab runt SHL-truppen.

Nick Olesen kommer vara del av dansk hockeyhistoria. För första gången är det danska laget med i hockeyturneringen för herrar och vår Nick Olesen är med i truppen. I gruppspelet väntar matcher mot Ryssland, Tjeckien och Schweiz för Olesen och landsmännen.

Kristers Gudlevskis anslöt till Brynäs vid årsskiftet och har hunnit spela en match i SHL. I den matchen fick vi se prov på varför Gudlevskis spelat i NHL, KHL, DEL och senast i den slovakiska ligan. Seger mot Luleå då och nu alltså uttagen till Lettlands OS-trupp. I gruppspelet får vi se honom ställas mot Mikko Manners Finland, nya hemlandet Sverige och förra hemlandet Slovakien.

Herrarnas hockeyturnering inleds 9 februari. Representanterna från Brynäs reser mot spelen efter helgens planerade SHL-matcher.