Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt

Manner, Olesen och Gudlevskis reser till OS

25 januari 2022 13:47
SHL

Snart väntar de Olympiska Spelen i Peking och där hockeyturneringar med stort fokus. På damsidan har vi redan berättat om de nio spelarna från vår SDHL-trupp som är kallade. Från vår SHL-trupp kommer tre personer, tränaren Mikko Manner och spelarna Nick Olesen och Kristers Gudlevskis att resa till OS för att representera sina länder.


När Mikko Manner anslöt som ny huvudtränare för vår SHL-trupp var han även assisterande tränare för det finska herrlandslaget, en roll han haft under flera år. Under säsongen har Manner varit med det finska laget under de turneringar som kunnat spelas mellan olika nationer. Nu väntar OS för Manner där han och Finland ställs mot Sverige, Lettland och Slovakien.

Under Manners frånvaro leds SHL-truppen av Ari-Pekka Pajulouma tillsammans med övrig ledarstab runt SHL-truppen.

Nick Olesen kommer vara del av dansk hockeyhistoria. För första gången är det danska laget med i hockeyturneringen för herrar och vår Nick Olesen är med i truppen. I gruppspelet väntar matcher mot Ryssland, Tjeckien och Schweiz för Olesen och landsmännen.

Kristers Gudlevskis anslöt till Brynäs vid årsskiftet och har hunnit spela en match i SHL. I den matchen fick vi se prov på varför Gudlevskis spelat i NHL, KHL, DEL och senast i den slovakiska ligan. Seger mot Luleå då och nu alltså uttagen till Lettlands OS-trupp. I gruppspelet får vi se honom ställas mot Mikko Manners Finland, nya hemlandet Sverige och förra hemlandet Slovakien.

Herrarnas hockeyturnering inleds 9 februari. Representanterna från Brynäs reser mot spelen efter helgens planerade SHL-matcher.