Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Fredag Fre 15 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Information inför hemmapremiären i SHL

16 september 2021 09:30
Arenakarta, Monitor ERP Arena, karta
SHL

Information till dig som har biljett till hemmapremiären i Monitor ERP Arena.


Äntligen är det SHL-hockey i Gävle igen. Som vi har längtat! Och äntligen får vi välkomna er brynäsare tillbaka till arenan igen. Här nedan har vi samlat nödvändig samt bra att ha-information inför ditt besök till torsdagens hemmapremiär mot Timrå.

Då restriktionerna påverkar det totala antalet besökare men även hur många som får vistas i olika sällskap och på varje sektion har vi behövt flytta på våra seriekortsinnehavare. Gå till den entré som hör till din sektion så kommer du att hänvisas till en plats av våra funktionärer.

Har du köpt lösbiljett har du redan fått din plats – gå till den entré som är kopplad till din sektion.

På ståplats har vi utifrån rådande restriktioner möjlighet att ta in 50 personer. Några av er som har köpt ståplats kommer därför att hänvisas till en sittplatssektion. Gå till ståplatsentrén så hjälper våra funktionärer er. De första 50 som kommer får en plats på ståplats, resten hänvisas vidare.

Du ser vilken entré du ska gå till i kartan ovan.

Oavsett vilken plats och sektion du har biljett till är det viktigt att du håller dig till den plats du blir hänvisad till, då vi enligt rådande restriktioner inte kan möjliggöra fri rörlighet till arenan. Tack för att du respekterar detta.

Av samma anledning kommer alla sektioner inte ha tillgång till en bar under matchen. Däremot har alla tillgång till kiosker.

Öppettider

Arenan öppnar för åskådare på läktarplats en timme innan match och för loge- och restauranggäster två timmar innan match.

Kortet

Har du ännu inte fått ditt seriekort? Det ber vi om ursäkt för och förhoppningsvis får du hem det inom kort. Självklart kan du gå matchen ändå - skriv ut och ta med din bekräftelse till arenan så släpper vi in dig.

Sällskap

Är ni en grupp som vill se hockey tillsammans? Se då till att komma till arenan samtidigt då vi inte kommer kunna ”hålla platser” åt er. Max åtta personer per grupp gäller. Så vill ni kolla tillsammans – kom tillsammans!

Shoppen

Vill du fylla på din garderob med lite schyssta Brynäskläder? I samband med hemmapremiären håller shoppen i arenan öppen från 16.30. Från 18.00 kommer det finnas möjlighet att köpa produkter utomhus längs med arenans långsidor och under match kan du som sitter på långsidorna köpa produkter i arenagångarna. Kan du inte vänta till dess för att säkra dina Brynäsprodukter? Då kan du köpa dem online redan nu genom att klicka här!

Sittplatsrestriktioner

Enligt rådande restriktioner måste man sitta ner på sittplats. Det gäller tyvärr även dig som i vanliga fall håller till på ståplatsläktaren.

50/50-lotteriet

Vi kommer inte sälja 50/50-lotter under de matcher vi har restriktioner. Försäljningen öppnar igen när vi återigen kan ta in fulla läktare.

Parkering

Våra tre första hemmamatcher, alltså de som påverkas av restriktioner, kommer vi att ha fri parkering. Därefter kommer vi som vanligt att ta en avgift för parkering. För dig som har köpt seriekort men ännu inte fått ditt parkeringskort - ha tålamod, det är på väg och ska finnas hos dig innan 2 oktober.

Funktionärer

Kommer att finnas i och runt arenan för att besvara dina frågor.