Välkommen till Gavlerinken Arena
Publicerad: 2017-11-27
Herr
Två hemmamatcher för herrarna den här veckan då Brynäs IF gästas av Rögle BK och Växjö Lakers - det är två matcher som du inte vill missa!

Torsdag den 30 november gästas Brynäs IF av Rögle BK i Gavlerinken Arena kl. 19.00. I dagsläget är det över 4500 biljetter sålda. Vi dukar upp ett stort klassiskt julbord i Gavlerinkens restaurang och logevåning. Vi bjuder våra restaurang och logegäster på glögg vid entrén, där spelar också Jens Pääjärvi piano för en trevlig julstämning. Restaurang och loger är fullbokade men det finns platser kvar i vår Skybar. Innan matchen spelar Anders Appelqvist och kvällen avslutas med Midnight Express Coverband i Skybaren. Skybar stänger kl. 23.00.

Torsdag den 30 november presenteras dessutom skolbarns svar på frågan ”Hur är en bra kompis?”. Svaren kommer att presenteras på Gavlerinkens sarg och dessutom kommer barnens ord att finnas på herrlagets matchdräkter.

Klicka här för att köpa biljett >>>

Lördag den 2 december gästas Brynäs IF av Växjö Lakers kl. 15.15. Denna match börjar Julen i Gavlerinken då En bra start har julklappsinsamling i entréhallen från och med att arenan öppnar till matchstart. Julmusiken spelas i entréhallen och tomten dyker upp i arenan.

Vi dukar upp ett stort klassiskt julbord i Gavlerinkens restaurang och logevåning. Vi bjuder våra restaurang och logegäster på glögg vid entrén, där spelar också Adam Lind piano för en trevlig julstämning. Restaurang och loger är fullbokade men det finns platser kvar i vår Skybar. Innan matchen spelar vår trubadur Tony och kvällen avslutas med Adam och Tony i Skybaren. Skybaren stänger kl. 21.00.

På med halsduken då vi dessutom firar halsdukens dag i Gavlerinken! Eller köp din halsduk av Intersport eller Supporterklubbarna som kommer att erbjuda halsdukar till ett bra pris på plats i arenan.

Vill du ta med hela familjen på ishockey? Perfekt! Denna lördag har vi ett familjeerbjudande på biljetter – 2 barn och 2 vuxna för 399kr.

Klicka här för att köpa biljett >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg
Huvudpartners
Officiella Partners