Rivstarta säsongen med glödhet vecka - här är allt som händer
Publicerad: 2018-08-03
Välkommen tillbaka till hockey. Kommande vecka rivstartar säsongen med ett fullmatat program.

Inledningen av augusti brukar generellt vara startskottet för hockeysäsongen i alla klubbar.

För Brynäs är det sannolikt uppgraderat en nivå till just den här gången.

Häng med här.

På måndag har herrtruppen lagfotografering under förmiddagen följt av första isträningen strax efter lunch. Senare under kvällen kliver damtruppen på Gavlerinkens is för första gången 18/19.

Sedan rullar det vidare till torsdag. Svarta mot vita. Förhoppningsvis storpublik när ett helt gäng av våra Brynäsfostrade NHL-stjärnor är hemma och spelar inför släkt, vänner och Brynäsfansen.

Två dagar senare, på lördagen, är det Christian Djoos och Nicklas Bäckström som bjuder på show. NHL-mästarna har Stanley Cup-trofén varsin dag och under lördagen har Djoos ordnat så att vi får se den i Gavlerinken.

Under söndagen har Bäckström bucklan i Valbo och NickBack Arena.

Senare under lördagen (nedsläpp 14) spelar dessutom SDHL-laget säsongens första träningsmatch och möter Leksand på bortais.

Så, tänkte ni att det var klart där?

Nej, det finns ännu mer att hämta.

Veckofinalen är Brynäsdagen på Furuvik under söndagen. Spelare från båda representationslagen finns på plats för att presenteras på scen och mingla med alla Brynäsare.

FAKTA: Här är schemat över hållpunkterna under vecka 37

Måndag.

Förmiddagen: Lagfotografering, herr.

Cirka 12.15-14.00: Första isträningen, herr. Vi kommer att sända live på facebook under utvald del av passet. Med tanke på lagfotograferingen är exakta tider för dagen inte 100 procent exakta - men håll utkik i våra sociala kanaler under dessa tider.

18.10-19.00: Första isträningen, dam. Vi kommer att sända live på facebook under utvald del av passet. Håll utkik i våra sociala kanaler under dessa tider.

Torsdag.

13.00: Försäljning av seriekort startar i entréhallen. Dessutom finns, under delar av dagen, författaren och historieskribenten Ulf Kriström på plats i entréhallen och signerar böcker och minglar. Specialerbjudande på Brynäs-böcker just denna dag. Intersport finns i entréhallen med försäljning av souvenirer.

14.00: Intervju med utvalda spelare

15.00: Rundvandring i arenan och Tigern finns på plats

16.00: Autografskrivning med herrspelare från Brynäs IF och NHL-spelare

18.30: Nedsläpp: Svarta mot vita

NHL-spelare som är klara för intermatchen: Lucas Carlsson, Linus Ölund, Oskar Lindblom, Jonas Johansson, Christian Djoos, Jakob Silfverberg, Nicklas Bäckström

Kiosker finns öppna i arenan från och med kl. 16.00.

Lördag.

Tider: Insläpp i arenan från 09, eventet på isen börjar vid 10.00. Dagen avslutas 13.00.

Information om fotografering: Från cirka 10.45 finns möjlighet att fotograferas med Djoos och ”Bäckis” tillsammans med pokalen. För att ge så många som möjligt chansen att hinna fotograferas fram till 13.00 kommer en dedikerad fotograf finns på plats och ta bilderna. Dessa bilder kommer sedan kostnadsfritt skrivas ut i pappersformat i arenan och så fort som möjligt laddas upp digitalt.

Vi kommer att ha företräde för barn och ungdomar att fotograferas först. Beroende på antalet åskådare fotograferas vuxna vid mån av tid.

Så fungerar det praktiskt: Pokalen kommer att vara placerad innanför avspärrningar mitt på isen i Gavlerinken.

Övrig information: Gällande autografer spelar både Christian Djoos och Nicklas Bäckström internmatchen svarta mot vita i Gavlerinken torsdagen den 9 augusti och finns tillgängliga för att skriva sina signaturer till alla fanns vid det tillfället.

Kiosker kommer att finnas öppna och har du inte redan gjort det kommer du ha möjlighet att teckna seriekort på plats.

MATCH, dam: Leksand-Brynäs IF, Nedsläpp 14.00.

Söndag.

10.00-12.00: Entré till Brynäsdagen

12.00: Scenprogram med dam- och herrlaget, trupperna presenteras och intervjuas på scenen

13.00-14.30: Autografskrivning med dam- och herrlaget

14.30: Titta när dam- och herrspelare är med och matar Lemurerna i parken

15.00-16.00: Dam- och herrspelare finns vid utvalda spel och attraktioner på Tivolit

Pris:

För medlemmar och seriekortsinnehavare som har betalat medlemskap och/eller seriekort inför säsongen 18/19 är priset 125 kr/vuxen och 99 kr/barn. Uppge ditt namn i Brynäs-entrén så bockar vi av dig innan du köper din inträdesbiljett på plats.

För samarbetspartners är priset 125 kr/vuxen och 99 kr/barn. Anmälan sker via en separat inbjudan från Brynäs IF, betalning av inträdesbiljett sker på plats.

Erbjudandet gäller två vuxna och tre barn per familj.

Vi ses i Furuvik!

Kommunikationschef Kevin Johansson