Kallelse till extra årsmöte i Brynäs IF
Publicerad: 2021-10-28
Brynäs
Brynäs IF kallar medlemmar till extra årsmöte. Mötet sker 29 november klockan 18.00 och anordnas digitalt.

Vid årsmötet 22 juni beslutade föreningens medlemmar att avvakta till ett extra årsmöte med att behandla en av de motioner om stadgeändringar som inkommit till stämman.

Tidpunkt för det extra årsmötet blir måndagen 29 november klockan 18.00. Mötet kommer att ske digitalt för att så många medlemmar som möjligt ska få möjlighet att delta.

För att delta i mötet behöver du vara medlem i Brynäs IF. För att ha rösträtt på mötet behöver du ha varit medlem i föreningen under det senaste gångna kalenderåret, ha betalat medlemsavgiften och fylla minst 16 år under mötesåret. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud eller via fullmakt. Medlem utan rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

För att delta behöver du föranmäla dig till mötet. Det gör du genom att mejla till [email protected]. Märk ditt mejl med ämnesraden ”Anmälan extra årsmöte 2021”.

Till mötet finns förslag om ändringar i föreningsstadgarna. Senast sju dagar före det extra årsmötet kommer förslagen att gå att läsa på brynas.se samt finnas tillgängliga på föreningens kansli.

Förslag på dagordning för mötet är:

1) Fastställande av röstlängd för mötet. 2) Fråga om mötets behöriga utlysande. 3) Fastställande av föredragningslista. 4) Val av ordförande och sekreterare för mötet. 5) Val om protokolljusterare och rösträknare. 6) Behandling av styrelsens förslag av inkommen motion om ändringar i föreningsstadgarna. 7) Lägesrapport från verksamheten.

Det digitala mötet kommer precis som årets medlemsmöten att hållas i verktyget Zoom. Medlemmar behöver inte ladda ner någon programvara för att delta utan kan koppla upp sig via den länk som skickas ut inför det extra årsmötet. Mötet kommer att spelas in och genom att delta i mötet accepterar du att bli inspelad.

Brynäs IF